![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 29-06-2008
Model: Ford Mondeo Kombi
Silnik: 2.0 16V LPG
Rocznik: 1998
|
No w jednym miejscu,ale za 2 tygodnie amm po 75 zeya i uwazam,ze cena przyzwoita.........porownujac z allegro.W innych miejscach powiedzieli 100 zeeta oraz u autoryzowanego przedstawiciela w Lublinie 115 z przesylka z zapewnieniem ,ze orginal.......tylko,ze maja ciut inne membrany od GS,a ja mam GP.Stwierdzil jednak,ze nie ma problemow z ze zlozeniem.I juz nie wiem co myslec.
aha i po czym poznac orginal na allegro bo chyba znalalzlem membranki i napisali ,ze orginal wloski,jednak znalazlem juz dwie roznice,jedne maja na tej wieksze membranie jasna obwodke,a niektore ciemniejsza,w kolorze gumy. Moze macie swoje sprawdzone zrodla,membrany sam chce wymienic bo z tego co widze,zaden problem z tym.Mam interfejs to sam wyreguluje.Wazne tylko,zeby to byly orginalne membrany,a nie z jakies twardej gumy. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
czyzby talk maloosob mialo lpg w autach?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.ja juz rozebrany mam parownik.Jak cos to sluze pomocaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
![]() Zarejestrowany: 14-10-2008
Model: mondeo
Silnik: 2.0lpg 2.0tdci
Rocznik: 1995 2004 2009
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
sorrki,nie zauwazylem dzialu o lpg,jak cos to przerzucic Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|