![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 25-07-2009
Model: Mondeo Kombi
Silnik: 2.0 TDCi 115
Rocznik: 2003 FL
|
Witam
Nie tak dawno kupiłem sobie Mondeo kombi. Jestem zadowolony ze swojego zakupu, choć auto posiada kilka mankamentów, których niestety nie udało mi się zauważyć przy zakupie. Jednym z nich jest brak ogrzewania tylnej szyby. Kontrolka się zapala, ale ogrzewanie nie działa. Pod tylną kanapą zauważyłem kilka kostek jedna po stronie pasażera i dwie lub trzy za kierowcą, z czego jedna jest nie podłączona do niczego. Próbowałem znależć odłączoną wtyczkę ale nie mogę jej zlokalizować. Czy ta niepodłączona wtyczka może być powodem braku ogrzewania? Pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez yarek ; 25-08-2009 o 22:01 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Michal
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2003
|
nic nie napisalem, a nie moge usunac tego posta
Ostatnio edytowane przez michud ; 25-08-2009 o 22:28 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 29-10-2006
Model: ZB
Silnik: 1.9
Rocznik: too old
|
zacznij od bezpiecznika i przekaznika, ma kostce mozesz sprawdzic napiecie przy wlaczonym i wylaczonym ogrzewaniu - jesli cos sie zmienia to pewnie kostka od grzania
|