![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 13-11-2011
Model: Fiesta
Silnik: 1,4
Rocznik: 2012
|
Witam mam pytanie poniewaz małżon złamał mi antene z gwintem tak ze musze wymienic cala podstawke - no i teraz pytanie jak to zrobić ???? nie jestem pewna do konca - bo kombinuje ze lampke trzeba w kabinie zdemontowac tylko tez nie wiem jak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 30-09-2010
Model: Mazda 2 DY
Silnik: 1600 16 V pb + LPG
Rocznik: 2004
|
Światełko sie wyciaga hmm.. na siłe, trzeba ciągnąc w dół po prostu, sama podstawke mozna odkrecić odpowiednim śrubokretem od dachu, trzeba sie tylko sie pomaczyć przez mała dziure po światełku które wczesniej wyciagnelismy. Ale mysle łatewiej dokupić sam bacik, podstawe wraz z ułamana czescią rozwiercić, nagwintować i wkrecić nowy bacik.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 13-11-2011
Model: Fiesta
Silnik: 1,4
Rocznik: 2012
|
Dzięki za odpowiedz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
podstawka już wymieniona bacik nowy zamontowany i wszystko działa lepiej niż wcześniej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. trochę się namęczyłam bo śruba była zardzewiała i musiałam ja w sumie ułamać ale jakoś dało rade Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|