Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Samochody > Ford Ka
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 27-09-2012, 19:49   #1
dzuli
ford::beginner

Model: Fiesta
Silnik: 1,4
Rocznik: 2012
Talking Jak wymienić podstawę anteny ?

Witam mam pytanie poniewaz małżon złamał mi antene z gwintem tak ze musze wymienic cala podstawke - no i teraz pytanie jak to zrobić ???? nie jestem pewna do konca - bo kombinuje ze lampke trzeba w kabinie zdemontowac tylko tez nie wiem jak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

dzuli jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 27-09-2012, 21:29   #2
ko_stek1
ford::average

Model: Mazda 2 DY
Silnik: 1600 16 V pb + LPG
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: Jak wymienić podstawę anteny ?

Światełko sie wyciaga hmm.. na siłe, trzeba ciągnąc w dół po prostu, sama podstawke mozna odkrecić odpowiednim śrubokretem od dachu, trzeba sie tylko sie pomaczyć przez mała dziure po światełku które wczesniej wyciagnelismy. Ale mysle łatewiej dokupić sam bacik, podstawe wraz z ułamana czescią rozwiercić, nagwintować i wkrecić nowy bacik.
ko_stek1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 28-09-2012, 15:53   #3
dzuli
ford::beginner

Model: Fiesta
Silnik: 1,4
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Jak wymienić podstawę anteny ?

Dzięki za odpowiedz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

podstawka już wymieniona bacik nowy zamontowany i wszystko działa lepiej niż wcześniej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. trochę się namęczyłam bo śruba była zardzewiała i musiałam ja w sumie ułamać ale jakoś dało rade Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dzuli jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady postowania