![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Marcin
Model: Ford S-Max
Silnik: 1 6 ecoboost 160
Rocznik: 2011
|
Witam Panowie
Od kilku dni próbuje dojść po co jest ta dziura w tylnym nadkole mowa o tym filcu. Czy cos mi tam brakuje, czy tak ma być , mam tak po obu stronach Na obrazku z Ford, widać ze w zderzaku idzie kant i tam przychodzi spinka ze śrubą i wszystko było by cacy jak bym ten kant miał. U mnie jak odchyle ten kawałek szmaty jest tam powietrze i widać tylko ślizg. Wiec nie mam pojęcia czy przychodzi tam jakiś kolek czy po prostu Ford przeprojektował zderzak po 2011 ale szmaty jeszcze te stare wciskał, czy ktoś cos tam grzebał |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Mam tak samo, a powyżej jest jeszcze większa dziura w kształcie nerki.
|
|
|
|
#3 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Marcin
Model: Ford S-Max
Silnik: 1 6 ecoboost 160
Rocznik: 2011
|
Jacku dziękuje za odpowiedz
Dokładnie tak jak piszesz i jak się dotknie tej szmaty to się cala rusza, wciśnięta jest tylko w kanty zderzaka Czyli nie ma co szukać dziury w całym bo i tak ja już mamy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Myślałem ze ktoś cos wcześniej rozbierał i nie poskładał do końca |
|
|
|