![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Damian
Model: MK-3 FIESTA GFJ 785
Silnik: 1119 cm3 / 37 KW / 50KM
Rocznik: 1995 - listopad
|
Witam - potrzebuję tanio i szybko kupić wkładkę zamka do prawych i lewych drzwi mogą być to inne kluczyki byle żebym miał to samo mocowanie tam jak się takie kółko przekręca.
Nie dało rady tego już jakoś naprawić więc może być to inny nawet kluczyk tylko tyle że mocowanie to samo. Proszę o odpowiedzi bo mam auto otwarte bez zamków - tzn wkładek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ps - do tego "mustanga" co na zdjęciu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
<<< Tu jest moja FUCINKA - fofi >>> Fufii - PA PA ... Teraz seat CORDOBA 2000r. 1.4L "żółtek" - seatowa Ostatnio edytowane przez DamianRTV ; 30-03-2010 o 18:59 Powód: brak podania typu auta |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 22-03-2009
Model: Ford C-max
Silnik: 1.8 TDci
Rocznik: 2006
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Weź kolego dwóch znajomych z samochodami i postaw między ich samochody "na grubość lakieru".To jedyne wyjście "na szybko" jak się nie ma wkładek.pozdro.
|
|
|
|
#4 |
|
|
No właśnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to wszystko już patrzyłem - droga ta impreza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. buuu - no ale jak nie ma tańszych opcji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dziękuję kolegom za zainteresowanie tematem - dziękuję HEJKA
|
|
|
#5 |
|
|
Witam - posmarowałem zamki - każdym kluczykiem można otworzyć ale przynajmniej nie tak że za klamkę złapie i otworzy - to trzeba przekręcić - alarm mam tak że do następnej myśli mogę mieć na razie spokój - w zimę jak wyjmę aku. - to muszę zrobić potrzymanie alarmu i syreny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - dziękuję wszystkim za zainteresowanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. HEJ
|