![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 08-07-2009
Model: PASSAT B8 + VOLVO V40
Silnik: Klekoty po dwa litra
Rocznik: XXI w.
|
Siemka na wykładach czasami z nudów gram sobie w grę jakąś tam online chyba menel cośGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jakieś dziwnie ale śmieszne i nawet wciągaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jeżeli możecie nic was do nie kosztuje tylko 30 s waszego czasu kliknijcie w ten link [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Z góry thx Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Przez to dofinansujecie mnie grze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A i tylko 45 kliknięć dziennie w sumie może być (nie liczcie tego w pewnym momencie po prostu to nic nie da, ale klikajcie tak czy siak ), jedna osoba chyba co 30 min może klikać Z góry dziękuje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.:one Ostatnio edytowane przez m_g ; 24-03-2010 o 19:14 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Link nie działa, skopiowanie go pomoże?
|
|
|
|
#3 |
|
|
tak skopiuj go Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ale teraz powinno działaś [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ostatnio edytowane przez m_g ; 24-03-2010 o 19:13 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::professional
![]() Imię: Robert
Model: Mondeo TitaniumX Panther Black
Silnik: 2,5T 258KM 396Nm
Rocznik: 2007
|
Ale wystarczy kliknąć na ten link? I jak się załaduje strona to już wszystko ?? Bo wyskakuje info "Nie możesz sam sobie ofiarowywać datków! "
|
|
|
#5 |
|
|
Yo, rabotajet.Zostałeś farmerem?
Uwagę mam taką sama jak Kordyl. |
|
|
|
#6 |
|
|
Wszystkim działa a tu
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Próbujcie powinno działać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
"Nie możesz sam sobie ofiarowywać datków"
Zagraj w "okręty" u mnie chłopaki grają namiętnie, tylko nie znam linka. ja gram w FPS Ostatnio edytowane przez Hetfield ; 24-03-2010 o 19:33 |
|
|
|
#8 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Krzys
Model: Focus kombi
Silnik: 1,8 TDDI
Rocznik: 2003
|
Mi ten link nie dziala pokazuje mi ze nie moge sam sobie dawac datkow, wychodzi na to ze ty to ja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
podr |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
A skopiujcie ten link a nie klikajcie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , bo ja już nie wiem
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Wszędzie na gg i aqq działa jak przeszyłam przez CB też no co jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Ty jesteś "włochatym krokodylem" (kosmaty Juhas ha, ha)- wrzuciłem ci 1, 75 złocisza.
Pomaga kopiowanie linka i wklejanie w adres. |
|
![]() |
|
|
|