![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Kinga
Model: Ford Focus
Silnik: 1,8 TDDI 90KM
Rocznik: 2002
|
Witam
Czy moze ktos polecic jakas dobra firme w Krakowie, ktora solidnie przyciemni szyby w mojej Foczce??Oczywiscie za rozsadna ceneGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dokladnie chodzi mi o boczne z tylu i tylnia szybe.Ktos sciemnial?? Pozdrawiam. Galaxy S III + Tapatalk 2 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
![]() Imię: Michał
Model: V70
Silnik: 2319 T5
Rocznik: 1997
|
Kontakt:
Venaplex ul.Lindego 5 30-148 Kraków tel/fax 12 626 10 68 kom 501 22 45 61 nr gg 4206583 wprawdzie nie przyciemniałem u nich ale brałem od nich folię - goście wporządku i do rzeczy a ceny do ustalenia na miejscu :-) - zawsze coś można potargować
|
|
|
#3 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 24-10-2010
Model: Focus MK2 FL
Silnik: 100 KM
Rocznik: 2009
|
Przyciemniałem u nich wszystkie szyby i polecam.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
![]() Imię: Kinga
Model: Ford Focus
Silnik: 1,8 TDDI 90KM
Rocznik: 2002
|
Dzieki. Sprawdze ta firmeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Galaxy S III + Tapatalk 2 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::average
![]() Imię: Michał
Model: Focus MK1 HB
Silnik: 1.8 TDCI 101KM
Rocznik: 2003
|
Chciałbym odświeżyć temat i zapytać o koszta Forda focusa Mk1 hatchback 5drzwiowy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jaka cena i jaką folię dać(jak mocno przyciemniana) itp. by to ładnie wyglądało... Dodam że swoją Foczkę mam srebrną Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak Macie jakieś fotki to się pochwalcie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez MrExe ; 14-01-2014 o 21:59 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
witam, jak sie sprawuje twoja foczka? ja również planuję kupić FF Mk1 hatchback 5drzwiowy srebrny. koło czerwca z 2001 r. i również będę chciał przyciemnić szybki oraz napewno wymienic klosze na takie coś:
http://mmtuning.pl/products/lampy-p....e-depo-swf01ad piszą ze jest to bez silniczka ale czytalem ze w tych co w aucie już są to są silniczki i pasuja.. prawda to ze są? pozdrawiam Ostatnio edytowane przez cyklonos ; 17-02-2014 o 17:39 |
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|