![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#131 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Lukasz
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI 180KM
Rocznik: 2015
|
Odpowiedziałeś dyplomatycznie że jednak sie łudzę ;-)
Bump: Słuchaj a ta stopka jest tylko przykręcona tym torxem od dołu? tzn ten torx pod słynna lampką odkrecam i juz powinno wszystko wylatać ?? ;-) |
|
|
|
|
|
#132 |
|
FCP member
![]() Imię: Robert
Model: Ranger Limited
Silnik: 2.0 238KM Bi-Turbo
Rocznik: 2022
|
a nie wiem jak u Ciebie jest ... ja mam antenkę przy lusterku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Olej to co jest ... podepnij zakupioną ryżową antenkę zamiast tej co jest i przyklej ją jej magnesikiem do blachy radia. U mnie w takim miejscu widzi od 4 do 7 satelitów ... a jak wystawię "za okno" to 9 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#133 |
|
|
Rozumiem, chciałem odkrecic ta stopke i poczyscic albo popsuc do końca ;-)
To co nie ciągnąc ryzowego kabla z antena na slupek tylko zostawić przy radiu? Tam jest tyle miejsca przy radyjku zeby ja dokleic i wszystko upchnąć tak jak było?? |
|
|
|
|
|
#134 |
|
|
Widzę że muszę sam przetestowac najlepsze miejsce antenki bo coś cisza sie zrobiła ;-)
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
![]() Imię: Artek
Model: kuga
Silnik: 2,0
Rocznik: 2009
|
chciałbym naprawić moje navi ,problemy podobne jak wyżej brak satelit
możecie podać link ,nazwę urządzenia które mam kupić albo link do strony z tym urządzeniem i czy to jest do każdego modelu navi blaupnkt nx dvd? Bump: http://allegro.pl/antena-gps-fakra-vw-mdf-rns-audi-rns-e-opel-i4612403988.html to będzie pasować? |
|
|
|
|
|
#136 |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Jak najbardziej będzie.
|
|
|
|
#137 | |
|
FCP member
![]() Imię: Robert
Model: Ranger Limited
Silnik: 2.0 238KM Bi-Turbo
Rocznik: 2022
|
Cytat:
Oryginalnie u mnie kabelek jest puszczony do antenki przy lusterku lewym słupkiem gdzie znajduje się złączka ... Można by tam podłączyć antenkę ale niestety wtyczka FAKRA od anteny do nie pasuje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak pisałem ... zrobiłem to "na leniucha" przyklejając antenę do radia ... widzi wystarczająco dużo satelit aby navi działała poprawnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
#138 |
|
![]() Zarejestrowany: 27-10-2012
Model: Galaxy
Silnik: 1.6 TDI
Rocznik: 2011
|
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
![]() Imię: Artek
Model: kuga
Silnik: 2,0
Rocznik: 2009
|
hej , podlączyłem nową antenę, widzi 5-6 satelit, w miejscu później przetestuje,
ale mam pytanie , jakich jeszcze nie byloGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak wyjąć wyjmaki z radia?, domyślam się że nie siłe, mam podważyć, też to cieżko mi idzie |
|
|
|
|
|
#140 |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Wyjmaki wyjmuje się z radia jak radio jest wyjęte. Wtedy palcem naciska się tę sprężynę, którą wyjmak wciska i wychodzi on zupełnie swobodnie. I tak po kolei wszystkie 4-ry. Na włożonym i zatrzaśniętym radiu rzecz z tych "prawie nie wykonalnych".
|
|
![]() |
|
|
|