![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#471 | |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 03-05-2008
|
Cytat:
|
|
|
|
#472 |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
kto ma soft do benzyny ??????????
juz nie mam sił na szukanie................... pomocy :fcp27 :fcp27 :fcp27 :fcp27 :fcp27 :fcp27
|
|
|
#473 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 15-07-2004
|
mam Mondeo z 2001 roku i nie mam w swoim komputerku spalania chwilowego.
Macie jakiś pomysł jak to można zrobić aby było? czy macie jakiś dokument mówiący o tym jak obsługuje się komputer? próbowałem go zrestartować / zresetować i nie udało mi się Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dziekuje i pozdrawiam zajac77
|
|
|
#474 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 08-10-2004
Model: Mondeo MKIII i Focus MK I
Silnik: TDCI 2.0 115KM i 1.6 16V
Rocznik: 2003 i 2004
|
Tak - przeczytać uważnie ten wątek.
|
|
|
|
|
|
#475 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Witam
W Czeladzi, za 80zł przeprogramowali mi zegary i działa komputer. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] pozdrawiam Arturek
|
|
|
#476 |
|
![]() Zarejestrowany: 13-12-2006
Model: mondeo mk3
Silnik: 2.0 TDDI
Rocznik: 2001
|
Hey ludziska z Warmii i Mazur.
Znacie może kogoś kto u nas lokalnie wgrywałby soft do liczników? -- pozdr. grzechoo1
|
|
|
#477 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Podobno można wysłać sam licznik do Czeladzi i przeprogramują.
Mnie do programowania wyjęli zegary z auta i NIE podpinali komputera do samochodu.
|
|
|
#478 |
|
![]() Zarejestrowany: 13-12-2006
Model: mondeo mk3
Silnik: 2.0 TDDI
|
Z wysyłką to trochę ryzyko, bo tłumiki wskaźników, z tego co wiem, są żelowe i przy niestarannym przewożeniu można je rozlać, a wtedy cały licznik do wymiany.
Niech mnie ktoś sprostuje, jeżeli się mylę. -- pozdr. grzechoo1
|
|
|
#479 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 03-08-2006
Model: MONDEO
Silnik: 1,8 PB
|
Może i tak ale nie oznacza to że każda przesyłka będzie stratna - kupiłem na allegro licznik od ST z 2006r i dostałem go w przesyłce, działa bez zarzutów.
|
|
|
#480 |
|
|
Witam. Poszukuję serwisu bądź osoby, która w okolicach Poznania ( i samym Poznaniu ) jest w stanie wgrać komputer pokładowy ( ze wszystkimi bajerami - aktualnie mam tylko temperaturę ) oraz gdzie można kupić przełącznik,ile kosztuje i jak się montuje bądź ile kosztuje montaż Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrawiam - zielony fan mondzia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
![]() |
| Tagi |
| mondeo mk3 , spalanie chwilowe |
|
|