![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#141 |
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 17-10-2004
|
![]()
a jeśli można wiedzieć ile Cię to kosztowało ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 25-02-2004
Model: mk5 mk3 mkI
Silnik: 2,0, V6 1,8
Rocznik: 15,04 95
|
![]()
ja też dzwoniłem i się pytałem o wgranie softu i powiedzieli że to inna historia to nie tylko sam soft to też czyjniki jak tak by było to sami by tak robili żeby sprzedać więcej aut leprzy wypas za małą kasę :fcp2
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 14-06-2005
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
![]() Zarejestrowany: 18-03-2006
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
![]() Imię: Toni
Model: Mondeo MK3
Silnik: TDCI
Rocznik: 2004
|
![]()
Szanowni Panowie
wersji zestawu wskaźników do MONDEO jest ok. 125 !!!!!! faktycznie KE i JA posiadają opcje kompa pokładowego ale to nie znaczy że one będą pasowały do kazdego mondeo te okurat są do ropniaków do benzynki są inne rozróżnia się je też ze względu na rodzaj skrzyni biegów wyskalowanie w km lub milach no i wyposażenie ASP etc nie jest wcale łatwo znaleźć pasujący (a ci Alledystrybutorzy nie podają dokłądnego symbolu !!! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.( ) je szukam ........ JA Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i do tej pory nic szkoda że nie damy rady rozkminić programowania gdyby znalazł się ktoś obeznany to posiadam zestaw do testów (poważne oferty)(free) jeśli Pzy lub ktoś ze speców wie coś w temacie to bardzo proszę o wypowiedź w zegarach jest łącze, zapewne do programatora w jedności siła pozdrawiam toni
![]() |
#146 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
![]() Zarejestrowany: 13-07-2004
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#148 | |
|
![]() Cytat:
KE montowane były ok 11/2000 do 10/2002 JA od 11/2000 do 12/2003 pan w ASO stwierdził, że nie wie czym konkretnie się różnią :-) oczywiście tak jak pisałem, te typy napewno pasują do mojego auta czyli 2.0 TDDI 115KM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 | ||
|
![]() Cytat:
W nowszej wersji (od 2003r) najwyzsza dioda jest to wskaznik "rezerwy" plynu do spryskiwania szyb a w starszych jest tam druga z diod informujaca ze temp zewnetrzna jest około 0C. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
|
![]()
:-) Obawiałem sie, że jak kupię zegary to nagle z moich 130 tys km zrobi sie więcej, ale kupiłem dziś na szrocie w Poznaniu zegary od Mondka z 2006. Podłączyłem na miejscu by sprawdzić czy zadziałają z moim autem (rocznik 2001) i wszystko śmiga.
Komputer niestety nie wyświetla chwilowego spalania (trzeba jechać do ASO po nowy soft) ,ale co tam... teraz mam przebieg 10 tys :-) Dla zainteresowanych za zegary dałem 250 PLN+przełącznik 50 PLN |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
mondeo mk3 , spalanie chwilowe |
|
|