![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#3631 |
ford::beginner
![]() Imię: Marcin
Model: S-max Titanium S
Silnik: Dizel :) 2,0 163KM
Rocznik: 2011s
|
![]()
Masz starą mapę Poczytaj sobie ostatnie 3 strony mam ten sam problem i mam ten sam rok map...
![]() |
#3632 |
ford::amateur
![]() Imię: Arek
Model: S-max
Silnik: 1997
Rocznik: 2011
|
![]()
dobra to wiem aktualizacja jest potrzebna mapy, tylko zastanawia mnie dalej dlaczego część jest już po polsku czyli już coś wgrywane musiało być tak?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3633 | |
Tańczący z S-Maxami
![]() Zarejestrowany: 11-05-2014
Model: Romet
Silnik: Wigry
Rocznik: 1985
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#3634 |
![]() Imię: Arek
Model: S-max
Silnik: 1997
Rocznik: 2011
|
![]()
tak właśnie o to chodziło dzięki za info , coraz więcej zaczynam rozumieć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3635 |
Model: Ford Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI 115
Rocznik: 2010
|
![]()
Panowie Litości Jakie mam oprogramowanie (kilka postów wyzej) nie chce czegoś zepsuć a nie mam pojęcia co jest u mnie w urządzeniu.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3636 |
Model: Ford Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI 115
|
![]()
Wrzuciłem właśnie 5.3 wszystko poszło super ale niestety 2013 dalej kalkuluje do 70 km......wsadzilem 2010 wszystko super... Nie wiem o co chodzi...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3637 |
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 22-01-2007
Model: Mondeo MKIV, S-MAX
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2011, 2008
|
![]()
Zaktualizowałem oprogramowanie radia i wszystko fajnie śmiga oprócz jednej rzeczy - mam problem z nawiązywaniem połączeń bezpośrednio z radia. Gdy wybieram nr z telefonu to wszystko jest super a gdy otwieram książkę w radiu i dzwonię z radia to zaczyna dzwonić po czym telefon przełącza się na głośnik od telefonu i nie mam już możliwości nawet ręcznego wybrania Ford Audio jako głośnika - jedyna opcja by wszystko wróciło do normy to wyłączyć bluetooth i włączyć z powrotem w telefonie.
Czy ktoś już się spotkał z takim problemem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3638 |
![]() Zarejestrowany: 23-11-2016
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2012
|
![]()
Witam
Jestem nowy na forum i w sumie nie wiem gdzie zadać to pytanie więc wrzucam tutaj. Kilka dni temu zakupiłem Forda Mondeo z 2012 roku z UK (mieszkam w Irlandii). Niby wszystko było ok ale nie sprawdziłem nawigacji. A więc nawigacja nie działa i jak próbuje ją włączyć to wyskakuje informacja żeby włożyć kartę: "please insert original data carrier". Podejrzewam, że muszę sobie zakupić taką kartę SD z mapami tylko nie wiem jaką. Ktoś może doradzić co mam kupić tak, żeby napy były jak najbardziej aktualne no i w miarę możliwości po Polsku. Zaznaczam, że mam Blaupunkt NX No chyba, że jest jakiś inny sposób. Dzięki Ostatnio edytowane przez Brzeszczott ; 23-11-2016 o 19:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3639 | |
Tańczący z S-Maxami
![]() Zarejestrowany: 11-05-2014
Model: Romet
Silnik: Wigry
Rocznik: 1985
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#3640 |
FCP member
![]() Imię: Krzysiek
Model: kuga
Silnik: 2.0 TDCI 140>163
|
![]()
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
spolszczenie navi znajdziesz pod tym linkiem [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] wrzuć na kartę i postępuj tak jak tutaj [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] mapę możesz zamówić [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] lub kupić starszą na ta chwilę tu [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
blaupunkt , kuga , mondeo mk4 , navigacja , nawigacja , radio |
|
|