![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#691 | |
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#692 |
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 05-06-2007
Model: S-max FL, Ecopasqda st-line,Edge 2fl
Silnik: 2.0 tdci, 1.0 w 3 cyl at6, 2.0 w 4cyl at8
Rocznik: 2010,2018,2019
|
![]()
Ford Audio Update
to działa i bez problemu sie zupdatowało |
![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
ford::average
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK4 Turnier
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2009
|
![]()
Koledzy.
Super że działa. moje doświaczenia z poczatku miesiąca i lewy update...... chyba mam UPDATE-o fobię Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
|
![]()
Navi_NX_SP-2012.2_ROT.iso
Navi_NX_SP-2012.2_GRUEN.iso Może ktoś wyjaśnić o co z tymi plikami chodzi? Mam navi na karte sd, wiec mam wrzucic pliki z tego iso na inną karte SD , czy nagrać na płyte i wrzucić do napędu ? Czy wystarczy ,że wrzuce tylko ROT? |
![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
FCP member
|
![]()
Oczywiście nagrywasz płytę CD z jednego z tych plików ISO.
Z niemieckiego forum ( [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] ): Jak masz kartę SD z mapami o numerach : BS7T-19H449-CAA albo BS7T-19H449-CBA: nagrywasz płytę ROT. natomiast jeśli masz mapę na karcie SD o numerach BS7T-19H449-CAB albo BS7T-19H449-CBB : nagrywasz płytę GRUEN.
![]() |
#696 |
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 26-03-2013
Model: SMax Titanium
Silnik: 2.0 TDCi z PowerShift
Rocznik: 2010
|
![]()
Czym się różni nawigacja CD/SD od CD/SD PLUS oraz czy kamerę cofania mogę podpiąć do każdej?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
|
![]()
kamere raczej po 2010 do kazdej navi podłączysz. tylko nie wiem jeszcze , czy trzeba ją aktywowac elmem. musi mieć wejście fakra z tyłu. poszukaj na forum o tym.
tak się zastanawiam, czy można zrobić tak, że wyprowadzam kabel na pstryczek . z tego pstryczka idzie do kamery i do wyjscia/wejścia na jakis multimedialny playerek. na zakupy jeździ się z kamerą , a jak jakiś dluższy wyjazd to przełączam na playerka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#698 | |
FCP member
|
![]() Cytat:
Dołączam info o part numberach urządzeń z wejściem i bez wejścia kamery Należy to czytać w ten sposób, że wszystkie urządzenia nad komentarzem albo mają albo nie mają wejścia zgodnie z treścią komentarza.
![]() |
![]() |
#699 | |
ford::advanced
![]() Imię: Marcin
Model: Fusion Titanium, bliss, lane assist. FDL, TSR, Sync3
Silnik: 2.0 EB 240 km
Rocznik: 2013
|
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez komarkutno ; 11-04-2013 o 22:27 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#700 | |
FCP member
|
![]() Cytat:
Być może ten Twój to jest NX SD Plus? Może tu coś się zmieniło? U Rosjan nie przełączali z ekranu navi tylko z ekranu radia. Może w tym także jest problem (może navi ma priorytet)? Tyle, że nie powinno się przełaczania robić przez "pstryczek" a jakiś przełącznik elektroniczny video z wejście priorytetowym (na nie włączamy wtedy kamerę) i wejściem podrzędnym (a na nie wideo). Wtedy wszystko działa automatycznie jak powinno. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Rosjanin na tym ostatnim filmie powiedział - trzeba przestawić wejście NX na AUX (!!!) i już nam będzie działało wejście wideo kamery cofania! Klawisz "M" na kierownicy włącza i wyłącza wejście video Tu jest tutorial po angielsku... [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [dopisane 30 kwietnia 2013] No tak - tylko tam nie jest napisane ani wyraźnie powiedziane, że potrzebny jest moduł aktywujący taki tryb pracy. Rosyjscy koledzy go opracowali i sprzedają po 150 euro za sztukę... Trochę drogo...
------------------------------------------------------------------------------------------------ Nadal tu jestem ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 30-04-2013 o 12:36 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
blaupunkt , kuga , mondeo mk4 , navigacja , nawigacja , radio |
|
|