![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#51 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 09-11-2010
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2002
|
kolego steell mam pytanko, czy nie masz problemow z policja z racji postojowych swiatel w twoim autku?? No i wroce do tematu z legalnoscia, pytalem na komendzie i powiedzieli mi ze " przy takich zmianach jest potrzebna wzmianka w dowodzie rejestracyjnym podbita przez diagnoste" co wydaje mi sie bez sensu z racji tego, jak juz wczesniej napisane w focusie sa takie reflektory montowane seryjnie..
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
ford::professional
![]() Imię: Marcin
Model: BMW 3 touring
Silnik: 2.0 D
Rocznik: 05'
|
ale nie malujesz odblysnika tylko wypelnienie. nic nie trzeba i kolor dowolny mozna miec - niech szukaja dziury
|
|
|
#53 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 14-01-2008
Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.0 benzyna +lpg
|
witam , tak wyglada srebrne mk3 przed FL z czarnymi lampami i czarnym grillem
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
|
witam, macie problem z parowaniem lamp po przemalowaniu?
bo nie wiem czy wina jest w zle uszczelnionych lampach, czy po prostu jakas wilgoc sie dostala podczas skladania... |
|
|
|
|
|
#55 |
|
|
wg mnie nieszczelnosc, jedna juz robilem , teraz drugi mi leciutko paruje ale do wiosny musi tak byc
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 15-10-2008
Model: Sprzedany
Silnik: Duratec 1.8 HE 125KM
Rocznik: 2001
|
Niestety.
U mnie to samo, w końcu zakupiłem klej w tubie Super Fix i zrobiłem raz jeszcze (jeden na razie). Na razie spokój, jak do wiosny przetrzyma, napiszę dokładnie co to za ustrojstwo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#57 |
|
|
U mnie to wyglada tylko na zaparowane, temperatura w lampie spadla (ostygla po wylaczeniu swiatel na noc) i para zniknela... tak ze nie wiem. Kolego ale ten klej chyba jak juz sklei to nic wiecej sie nie zrobi z tym tak?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#58 | |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 15-10-2008
Model: Sprzedany
Silnik: Duratec 1.8 HE 125KM
Rocznik: 2001
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
|
witam, u mnie problem z lekkim parowaniem zniknal... Podejrzewam, ze mogla to byc wilgoc ktora dostala sie podczas skladania lamp "do kupy", wyparowala i jest dobrzeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. radze wszystkim poczekac kilka dni zanim bedziecie jeszcze raz rozbierali lampe zeby uszczelniac od nowaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
|
ja wlasnie mam odwrotnie , pół roku był spokój a teraz lekkie parowanie , ale jak wspominałem nie chce mi sie tego na razie robić (chociaż metoda z piekarnikiem jest tak ciekawa ze az mnie korci żeby ją wypróbować)
pzdr |
|
|
|
![]() |
|
| Tagi |
| ciemne halogeny , ciemne lampy , malowanie lamp , mk3 lampy , przyciemnianie lamp |
|
|