![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Imię: Tomek
Model: Mondeo
Silnik: 2,0
Rocznik: 2015
|
Witam. Ostatnio coraz częściej spotykam się z tematem edycji nazwy tematu... W różnych działach typu sprzedam czy w technicznych. Powiedzcie mi jak to w końcu jest? Nie chce się spierać z ciupaga, ale... Twierdzi, że ja (jako klubowicz) mogę edytować nazwę tematu. Postępując wg jego wskazań nazwa tematu nie zmienia się. Czy funkcję edycji ma tylko mod? A jeżeli tak, to w jakich działach samemu mogę taką operacje?
Ostatnio edytowane przez Wojtek ; 31-07-2010 o 23:58 Powód: test |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
No właśnie ja to dziś ćwiczyłem, po edycji tematu - temat nie zmienia się.Prawdopodobnie zmienić treść tematu może tylko moder.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#3 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 14-03-2005
Model: Focus , Suzuki DL 650 V-Strom
Silnik: 1,6 , 650
Rocznik: 1999 , 2005
|
Tylko moderator moze zmienic tresc tematu,wszyscy moga zmienic nagłówek pierwszego postu w temacie (oczywiście może to zrobić tylko autor wątku). O to chodzi że jeśli pojawia się prośba o zmianę tematu,należy edytować właśnie nagłówek pierwszego postu,moderator który o to poprosił zmieni na identyczny temat (główna treść tematu) ot i cała filozofia
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
![]() Imię: Wojtek
Model: Mondeo Mk4 , Opel Movano
Silnik: 2.0 TDCI , 2.3 DCI-by V-tech 130KM / 170KM
Rocznik: 2008 , 2011
|
Dlatego prosiłem dzisiaj o sprawdzenie , ponieważ część użytkowników twierdzi , że nie ma możliwości zmiany tytułu tematu.
Więc , tak jak napisał Hetfield i Assan mozna to zrobić , ale nie każdemu się chce... Zobaczcie ile jest moich wpisów/próśb w tematach. Połowa userów tytuł/temat poprawia. Inni szczególnie jak już otrzymają odpowiedz na swoje pytanie , olewają prośbę moderatora i temat uważają za zamknięty. Wtedy bez wahania autor otrzymuje ostrzeżenie. Jak jest celowa recydywa - ban. Trzeba pamiętać , że Forum to społeczność i każdy temat , może być przydatny dla kogoś innego. Dlatego taki jest nacisk , na poprawny tytuł/temat. Dla mnie dać komuś ostrzeżenie/bana to żaden problem. Zajmie mi to około 20 sekund. Ale chyba nie o to chodzi. Dlatego proszę w tematach , zwracam uwagę , tłumaczę i pomagam. Tylko jak długo można tłumaczyć i prosić tym samym osobom , któryś raz z rzędu...? Więc proszę o zrozumienie i szacunek do pracy moderatorów , a w szczególności do niekomentowania takich wpisów. A , jeszcze jedno. Taki temat jest zamykany w 3 przypadkach : 1. po upływie około 24 godz. jeżeli autor się nie logował. 2. autor się logował i nie poprawił 3. jeżeli autor wie lepiej... i żadne argumenty go nie przekonują. Zaznaczam , że każdy moderator samodzielnie podejmuje decyzję i to co napisałem jest tylko i wyłącznie moją decyzją. A , decyzję zawsze można zmienić...
Liczą się ludzie - nie samochody. Samochód jest tylko dodatkiem do człowieka i nigdy nie powinno być odwrotnie ! Nie ważne gdzie , nie ważne kiedy , nie ważne po co , ważne z kim. KU PRZESTRODZE ! http://www.youtube.com/watch?v=PAWZHL46B9Q 18+ !!! Ostatnio edytowane przez Wojtek ; 21-06-2010 o 16:49 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
!!test!! ... mi wynik wyszedł taki jak hetowi...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
to znaczy , że możesz zmienić tytuł tematu w poście ?
Liczą się ludzie - nie samochody. Samochód jest tylko dodatkiem do człowieka i nigdy nie powinno być odwrotnie ! Nie ważne gdzie , nie ważne kiedy , nie ważne po co , ważne z kim. KU PRZESTRODZE ! http://www.youtube.com/watch?v=PAWZHL46B9Q 18+ !!! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
![]() Zarejestrowany: 14-03-2005
Model: Focus , Suzuki DL 650 V-Strom
Silnik: 1,6 , 650
Rocznik: 1999 , 2005
|
No i pięknie Ci wyszło,teraz mod może śmiało zmienić tresc tematu na taką jak podałeś w pierwszym poście Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
I tak powinno być.
Liczą się ludzie - nie samochody. Samochód jest tylko dodatkiem do człowieka i nigdy nie powinno być odwrotnie ! Nie ważne gdzie , nie ważne kiedy , nie ważne po co , ważne z kim. KU PRZESTRODZE ! http://www.youtube.com/watch?v=PAWZHL46B9Q 18+ !!! |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
dla mnie to trochę dziwne... więc pewnie dla tego wszyscy o tym nie wiedzą. bo w dziale (nie pamiętam dokładnie) sprzedam lub w technichnych szybciej i "pewniej jest usunąć temat (przynajmniej była taka opcja) i założyć nowy...
|
|
|
|
![]() |
|
| Tagi |
| edycja nazwy tematu |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|