![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Artur
Model: było Mondeo mk4, jest Fiesta mk7, EDGE
Silnik: 1.25 , 2.0
Rocznik: 2014, 2019
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 17-07-2014
Model: S-Max
Silnik: 2,2 DuraTorq
Rocznik: 2014
|
Wszyscy pokupowali nową mapkę, umyli auto i trzymają w garażu...?
Zmiany: - uaktualnili niektóre jednokierunkowe w miastach - dodany nowy wiadukt w Wwie Połczyńska-Gierdziejewskiego - dodana obwodnica Lublina ze zjazdami
|
|
|
#3 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 24-04-2013
Model: Mondeo / Fiesta
Silnik: 2.0 / 1.0
Rocznik: 2011 / 2018
|
Mam prośbę. Czy mógłby ktoś sprawdzić dla mnie Poznań? Chodzi mi o wschodnią i zachodnią obwodnicę (trasa S5 oraz S11). S5 do Gniezna myślę że będzie, więc szczególnie interesuje mnie czy S11 jest kompletna na całej długości, tzn czy jest już nowo otwarty odcinek od Rokietnicy do Swadzimia.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
![]() Imię: Łukasz
Model: Ford C-max
Silnik: 1.0 125 km
|
Witam serdecznie..Jak wygląda dokładność tych map jeżdżąc po Polsce m.in. adresy itd. Ja w przyszłym tygodniu zakupuję nowego C-maxa z wyprzedaży z rocznika 2014 i też już ma zabudowaną nawigację GPS.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::expert
![]() Imię: Artur
Model: było Mondeo mk4, jest Fiesta mk7, EDGE
Silnik: 1.25 , 2.0
Rocznik: 2014, 2019
|
Bez większych zastrzeżeń, numeracja domów jeszcze niekiedy zbyt ogólna.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Darek
Model: Galaxy1.8 & Fusion1.4
Silnik: 1.8cdti
Rocznik: 2010
|
Otrzymałem mapkę. Przesyłka dobrze zabezp. i sprawnie dotarła. Dołączam się do podziękowań dla Artura za akcję (wraz z darowizną na zalecony cel z PITa :razz:)
Niepokoi mnie jedna sprawa: jak wygląda sytuacja Grecji (nie wspomnę Litwy czy Łotwy) na mapie FX? Nadal nie ma?; jestem zdziwiony bo w rozmowie z pracownikiem salonu w Lublinie powiedział mi (kilka miesięcy temu) że już nie będzie dzielenia Europy na regiony i nowe mapy będą obejmować całość (przynajmniej UE)... czy wie ktoś coś bliżej nt temat? |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
![]() Imię: Michal
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
|
Cytat:
Niestety S11 bez połączenia między Swadzimiem a Złotkowem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozdr. Michał |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
![]() Imię: Michał
Model: Ford Kuga
Silnik: 2.0 TDCi
|
Witam
jako ze zmieniłem lokalizację (służbowo) z Podkarpacia... proszę o wnioski dotyczące poruszania się z nową mapą 2015z terenu Łódzkiego oraz Śląskiego + Opolskiego Świętokrzyskie z pamięci Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dzięki z góry za opinie. Pozdrawiam M. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
![]() Zarejestrowany: 17-07-2014
Silnik: 2,2 DuraTorq
|
Jak ktoś ma mapkę w aucie to może sobie "wyzumować" ręcznie i sprawdzić np obwodnicę tego czy innego miasta.
Bump: Nie wiem co to znaczy podział europy na regiony. Na opakowaniu mapki mamy informację o pokryciu:
|
|
|
#10 | |
|
ford::amateur
![]() Imię: Darek
Model: Galaxy1.8 & Fusion1.4
Silnik: 1.8cdti
|
Cytat:
moje pytanie dotyczy informacji (nt. Grecji. Litwy i Łotwy) - czy ktoś wie w jaki sposób są one dostępne (czy w ogóle są)... |
|
|
|
|
![]() |
|
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|