![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 | |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 18-12-2006
Model: Mondeo
Silnik: TDCI
Rocznik: 2004
|
Cytat:
w wersji przedliftowej są chyba dwa stopnie grzania bez żadnej elektroniki . różni się praktycznie wszystko oprócz przekaźnika Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i tego do końca też nie jestem pewien franc Ostatnio edytowane przez zanzare ; 29-11-2009 o 21:51 Powód: ...aha fotki wzięte z allergo są własnością kogośtam :) |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Dawid
Model: S-Max
Silnik: TDCI 2.0 140km Power Shift
Rocznik: 2012
|
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] za niecałe 2200zl masz recaro Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. europejskie i do tego cała instalacja wraz z wlącznikami do grzania
|
|
|
#23 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 02-11-2008
Model: Mondeo MkIII
Silnik: TDDI by VTECH
Rocznik: 2002
|
jakbym miał na fotele tyle kasy, nawet bym się nie zastanawiał...
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
![]() Zarejestrowany: 02-11-2008
Model: Mondeo MkIII
Silnik: TDDI by VTECH
Rocznik: 2002
|
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 03-08-2006
Model: MONDEO
Silnik: 1,8 PB
Rocznik: 2001
|
Cytat:
MJJ HUMAN NATURE NTM - NARODOWY TEST MIECIA czyli ile dodatków uda się upchać do jednego złomka! Ostatnio edytowane przez RECONDO ; 04-12-2009 o 01:36 |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 13-12-2009
Model: fusion MK V
Silnik: 2,5
Rocznik: 2017
|
czy mogl bys to opisac dokladniej podlaczenie tych foteli
moze na priv lub gg moj nr 1515689 dzieki wielkie |
|
|
|
|
|
#27 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 03-08-2006
Model: MONDEO
Silnik: 1,8 PB
Rocznik: 2001
|
A co dokładniej chcesz wiedzieć....? Gdyby ktoś chciał skorzystać z zamiany zwykłych foteli na skórzane to polecam modernizację zwyklej skórzanej kanapy na skórzaną kanapę z podnoszonymi siedziskami dla dzieci.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W moim przypadku modyfikacje z braku czasu realizuję powoli ale do końca b.r już je zakończę. Poprawię nawet fabrykę i inżynierów - siedziska będą podgrzewane.
|
|
|
#28 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 02-04-2007
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCi 130KM
Rocznik: 2003/04
|
Witam. Chce zmienić Fotele na skórzane.
Mam zwykłe fotele , tylko fotel kierowcy ma podnoszenie elektryczne. Mam Pytanie czy jeżeli kupie fotele z pełną elektryką dla pasażera i kierowcy to wystarczy że kostki podłącze i będzie działać. Fotel kierowcy na pewno ma podłączone jakieś zasilanie bo ma podnoszenie a pasażera? I jeżeli fotele mają podgrzewanie i wentylacje a ja mam całą instalacje do podgrzewania to wystarczy że podepnę nowe fotele kupie włącznik podgrzewania/wentylacji i będzie działać? Proszę o pomoc bo jutro mam dać odpowiedz na temat tych foteli. |
|
|
|
|
|
#29 | ||||
|
![]() Zarejestrowany: 24-04-2008
Model: -
Silnik: -
Rocznik: -
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
|
|
#30 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 27-03-2010
Model: Ford Mondeo
Silnik: 2,2 TDCI 175KM
Rocznik: 2008
|
Witam, a ja mam pytanie typu podgrzewania siedzeń. Mam u siebie pół skórę pół welur, nie mam podgrzewanych siedzeń i tego mi bardzo brakuje. Czy jest możliwość zrobienia w nich podgrzewanie/wentylację?? Jeżeli tak to jak ??? Rozpruwa się je wtedy i wkłada matę grzewczą ?????? No i co do mat grzewczych... jakie kupić??? jeżeli ktoś byłby tak miły to proszę o jakiegoś linka na allegro lub coś innego żebym mógł zobaczyć i porównać. Dodam że mam Mondeo z 2004r po LF, TrendX.
POZDRAWIAM Ostatnio edytowane przez bambucza ; 06-10-2010 o 17:34 |
|
|
|