![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#71 | |
|
ford::beginner
![]() Imię: Bartek
Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.0 TDCI 130 HP
Rocznik: 2004
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
![]() Zarejestrowany: 20-09-2015
Model: Ford Focus C-Max
Silnik: 1998
|
Czy po zamontowaniu adaptera i po podłączeniu rasberry przez wejście aux będzie wszystko hulać czy może jest jakiś inny schemat aby połączyć te dwa urządzenia ze sobą ??
Ostatnio edytowane przez passenger44 ; 11-10-2015 o 14:00 |
|
|
|
|
|
#73 |
|
![]() Imię: Blazej
Model: s-max
Silnik: 2,5T
Rocznik: 2007
|
witam,
a może ktoś podpowie gdzie dokładnie w skrzynce się podłączył (który wtyk lub bezpiecznik) aby dostać zasilanie do nowej instalacji. Bump: witam, a może ktoś podpowie gdzie dokładnie w skrzynce się podłączył (który wtyk lub bezpiecznik) aby dostać zasilanie do nowej instalacji. |
|
|
|
|
|
#74 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Łukasz
Model: mondeo mkIII
Silnik: 2.2TDCI
|
Hej
Pisałem w innym temacie, ale tam zero odzewu niestety... Chciałbym spytać, czy do denso da się podłączyć jakieś radio z wyjsciem optycznym na procesor dzwięku, ponieważ robie car audio i zależy mi na bardzo dobrym dzwięku, a jak wiadomo denso do słuchania muzyki się nie nadaje. |
|
|
|
|
|
#75 |
|
![]() Imię: Tomasz
Model: MONDEO MK3 Kombi - Titanum
Silnik: 2.0 TDCI / 130 KM
Rocznik: XI-2003
|
Witam, mam pytanko bo od jakiegoś czasu mam problem z adapterem mari, a mianowicie ok miesiąc temu padł mi regulator napięcia i od tamtego czasu działo się coś dziwnego z moim mondkiem, zaczęło się od przepalania żarówek przód tył!
Regulator napięcia w alternatorze podawał za wysokie napięcie, naprawione! Ale od naprawy alternatora zaczął mi padać aku! po wizycie u elektromechanika diagnoza padła na adapter mari ze on powoduje zwarcie na zasilaniu/pobiera napięcie cały czas ok 0,2A niby nie wiele ale przez noc potrafi rozładować aku zasilanie do adaptera miałem pociągnięte od denso z wyjścia na moduł do bluetootha, gdzie zasilanie 12V pojawiało się po włączeniu radia, czyli po wyłączeniu radia adapter nie miał zasilania, ale coś się wydarzyło i prąd pobiera! czy w momencie gdy regulator napięcia uległ uszkodzeniu mógł się uszkodzić adapter gdy dostał zbyt wysokie zasilanie ok 15V teraz niestety musiałem wrócić do pierwotnego stanu instalacji bez adaptera mari i bez kamerki cofania! czy ktoś miał u siebie awarie adaptera, dodam ze adapter działał ponad 3 lata bez problemu |
|
|
|
|
|
#76 | |
|
ford::professional
![]() Imię: Robert
Model: Mdo MK3,4,5; Focus MK3
Silnik: 2.0TDCi; 1,4Pb
Rocznik: 2006; 2009
|
Cytat:
Teraz mam taki jak na poniższej fotce. Ostatnio edytowane przez benio ; 24-11-2015 o 21:43 |
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
ford::average
![]() Imię: zbyszek
Model: Focus C-Max
Silnik: 1.6
Rocznik: 2005 tdci
|
Istnieje jakiś łatwiejszy sposób podłączenia kamery? Przeraża mnie ten opis i raczej nie dam rady go samodzielnie wykonać
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Bartek
Model: mondeo mk3
Silnik: 2.0 Tdci