![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#321 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Artur
Model: Fusion
Silnik: 2.5
Rocznik: 2017
|
Witam
Ja mam fusiona 2017 i radio z tego co się orientuję Sync 1.1 bo odczytuje SMS-y, ale niestety po aktualizacji nie mam języka polskiego w radiu i komendy również język angielski Menu w licznikach zmienione na PL. Wersja radia na zdjęciach Czy jest w ogóle opcja na PL menu? Soft zaktualizowany do 5.11 Ostatnio edytowane przez Arnold ; 09-11-2024 o 08:30 |
|
|
|
|
|
#322 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 18-06-2013
Model: Focus
Silnik: 1.6
Rocznik: 2003
|
Witam
Wygląda na to, że auto z USA które ktoś "chałupniczo" polonizował Szukałbym kontaktu do kogoś kto to zrobi poprawnie 2) fajne te zdjęcia => nie dość że nieczytelne miniaturki, to jeszcze odwrócone => zrób to jak człowiek w komputerze, a nie wszystko z komórki pozdrawiam pankrakus
|
|
|
#323 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Artur
Model: Fusion
Silnik: 2.5
Rocznik: 2017
|
Zdjęcia poprawione Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pytanie jest takie czy na tym module który mam da się zrobić PL |
|
|
|
|
|
#324 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Osobna sprawa to ekran (moduł FCIM) - tu ewentualnie może być kłopot, ale zgadywanie nic nie daje jak się nie jest podpiętym do auta.
|
|
|
|
|
#325 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Wojciech
Model: Kuga MK
Silnik: 1.6 ecoboost AWD
Rocznik: 2013
|
dzięki, trafiłem na instrukcję i faktycznie stare pamięci dają radę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez SRS ; 09-03-2025 o 21:21 |
|
|
|
|
|
#326 |
|
![]() Imię: Emil
Silnik: 1.6tdci
Rocznik: 2012
|
Witam grupę.
Na oficjalnej stronie forda, po numerze Vin pobrałem na pendrive i zaktualizowałem sync 1 do wersji 1.2, aktualizacja przebiegła prawidłowo. Na pendrive utworzył się plik xml z aktualizacji, podczas próby dodania tego pliku na stronie forda, pojawił się taki komunikat: Wygląda na to, że wystąpił błąd transmisji pliku. Nasz zespół zajmie się tym i zaktualizuje Twoje konto, aby pojazd został wyposażony w aktualną wersję systemu SYNC. Aby pobrać dostępne aktualizacje dla Twojego pojazdu, zalecamy korzystanie z sieci Wi-Fi. Po wyświetleniu wyżej wymienionego komunikatu nie mogę pobrać aktualizacji map, gdyż nie wyświetla mi się odnośnik do strony z aktualizacja map. Da się to jakoś obejść ? |
|
|
|
|
|
#327 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Nie.
Bzdur które napisałeś nie da się obejść Wynikają one z bzdur serwerow forda i twojej niewiedzy. |
|
|
|
|
|
#328 | |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 18-06-2013
Silnik: 1.6
Rocznik: 2003
|
Cytat:
1) Nie ma czegoś takiego jak aktualizacja programowa z Sync 1.0 do Sync 1.2 a) były tylko Sync 1.0 oraz Sync 1.1 => konieczna wymiana sprzętowa = wymiana modułu b) poczytaj [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] 2) Jaki masz moduł, czy auto z rynku europejskiego? 3) W przypadku Sync 1.x, mapy są na karcie i aktualizacja map = zakup nowej karty z nowymi mapami NIE MA bezpłatnej aktualizacji map dla Sync 1, tak jak jest dla Sync 3 pozdrawiam pankrakus
|
|
|
|
#329 |
|
![]() Imię: Emil
Silnik: 1.6tdci
Rocznik: 2012
|
Przepraszam mój błąd chodziło o wersję 1.1
Wersja europejska Dziękuję za informację |
|
|
|
|
|
#330 |
|
![]() Imię: Radek
Model: focus
Silnik: 1.0
Rocznik: 2013
|
Dobra Pany , zapytam sorry jeśli urażę czyjąś inteligencję ale kupiłem Focusa z końcówki 2013 roku nie ma navi , ma BT i polecenia głosowe radio i komputer mam w języku polskim , BT i polecenia głosowe po angielsku , krótko i na temat czy da się coś z tym zrobić ? Na stronie forda po wpisaniu VIN jest komunikat ż oprogramowanie zaktualizowane
|
|
|
|