![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#61 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Chwalisz się czy żalisz?
Bo porada mało precyzyjna, wręcz nieprzydatna. Rocznik auta i stary moduł wskazują na wiązkę stereo, więc jeden problem z głowy. Fartownie dostałeś multilanga zamiast Niemki. "ukatywnienie" jak to nazwałeś, (czyli zmiana konfiguracji auta, jak wszyscy to nazywają) to normalny, konieczny krok podczas dokładania BT Audio. Pajączek na szczęście też był właściwy (chociaż przy wiązce stereo i jakimkolwiek BT są już odpowiednie). |
|
|
|
|
|
#62 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0 TDCi 140KM
Rocznik: 2009
|
Sprecyzuje moją wypowiedz. Auto słabej konfiguracji - to prawda. Żal z mojej strony ? raczej nie . Jestem w tych sprawach laikiem i to dzięki waszym wpisom postanowiłem samodzielnie wymienić moduł. Najtrudniejszą częścią dla mnie była konfiguracja auta (robiłem to pierwszy raz) , oczywiście dzieki poradom mądrzejszych w tych sprawach. I dzięki Wam za to.
|
|
|
|
|
|
#63 | |
|
ford::average
![]() Imię: Paweł
Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.5 V6
Rocznik: 2005
|
Cytat:
LEXUX30 - jak zrobiłeś aktualizację USB softu? |
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
![]() Imię: Klimek
Model: Ford mondeo MK-4
Silnik: 2.0 Duratorq
Rocznik: 2008
|
Czytam i czytam i nie znalazłem. Czy może ktoś napisać lub podać link do konkretnej strony jak zmienić kabelki z mono na stereo. Dzięki Bardzo. Chodzi mi o BT streaming.
Ostatnio edytowane przez romanklimas ; 23-06-2022 o 17:56 |
|
|
|
|
|
#65 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#66 |
|
Model: Mondeo
Silnik: 2,0
Rocznik: 2012
|
Cześć wszystkim, mam problemom z upgradem bluetooth, niedługo po zakupie auta dokupiłem moduł bluetooth plus wiązkę, stary 488, tylko podstawowe funkcje tel, aktualnie cierpię na brak możliwości streamingu multimediów, dodam że radio to Sony MP3 1CD, dzisiaj miałem możliwość "pożyczenia" modułu cs7t-14d212-ab z fiesty 2012, mondziak zagadal po polsku, ale nic więcej, tel sparowany wcześniej nie komunikował się z radiem, po rozparowaniu i próbie ponownego parowania radio nie wyświetlało pinu do wpisania, wyglądało jak by się zawiesiło, czy jest szansa że to jakoś zagra razem?
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
FORD|AUTHORIZED
|
Dokładałem do Mk4 moduły BT.
Jeśli to auto z profilu, to dobrze dobrane okablowanie i konfiguracja auta i będzie działać. |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Model: Mondeo
Silnik: 2,0
Rocznik: 2012
|
Mógł byś rozwinąć "konfiguracja auta", w menu radia mogłem tylko włączyć i wyłączyć bluetooth, co nic nie zmieniało w możliwości parowania.
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
FORD|AUTHORIZED
|
docenić że ktoś już o tym napisał i przeczytać chociaż cały temat?
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
![]() Imię: andrzej
Model: mondeo mk4
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2010
|
Cześć. Posiada ktoś schemat albo wiedzę jak przerobić wiązkę pod BT z USB ? Ja mam z 2007r i wiązka prawdopodobnie mono a trzeba na stereo oczywiście wymiana modułu radio już zmieniłem na FX
|
|
|
|