![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#551 |
ford::expert
![]() Imię: Andrzej
Model: MK5
Silnik: 180 KM
Rocznik: 2016
|
![]()
To jest tak, że widzimy z reguły tylko złe strony (w tym przypadku jest kwestia prywatności podglądów z kamer). Ale przecież w innych przypadkach ta kamera może nam pomóc. Bo komuuś uszkodzą samochód, bo ktoś zasłabnie na drodze, innego napadną zbóje. Istotne jest moim zdaniem to że taki monitoring nie powinien byc ukrywany, nie powinno to mieć charakteru podglądania. Poruszając się po drodze jesteśy jednak świadomi elementu monitoringu, więc kamera w aucie nie zmienia sytuacji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
![]() Imię: wojciech
Model: Smax
Silnik: 2.0 TDCI / 140 KM
Rocznik: 2014
|
![]()
Co jak co ale te nazwiska w Polsce nie zniknęły z domofonów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak już to nowe domofony są po prostu nowe i inne więc nazwisk nie potrzebują bo tak są zaprojektowane.
W starszych domofonach wszędzie są nazwiska Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
![]() Imię: Michał
Model: Mondeo MK5 FL Vignale
Silnik: 2.0EcoBlue
Rocznik: 2020
|
![]()
z Krakowa sie wyprowadzilem ponad 12 lat temu. Juz wtedy na domofonach nazwiska byly usuniete a zamiast nich byly nr mieszkan. Mysle ze do zmiany doszlo na przelomie lat '90/2000
![]() |
#554 |
|
![]()
Zgodzę się ale do częściowej zmiany. Nowoczesne domofony nazwisk nie mają, starego typu są wciąż spotykane . Ale to tak na marginesie . Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. we wszystkich blokach w Polsce nie byłem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
ford::advanced
![]() Imię: Kris
Model: Ford Focus
Silnik: 1.5
Rocznik: 2015
|
![]()
nie widze zwiazku z watkiem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
![]() Imię: Michał
Model: Mondeo MK5 FL Vignale
Silnik: 2.0EcoBlue
Rocznik: 2020
|
![]()
to przeczytaj wiecej niz jeden post wstecz
![]() |
#557 |
|
![]()
Dokładnie,
Ja tam jestem za upublicznianiem czyjegoś chamskiego zachowania ( jazdy , parkowania itp) Inaczej się tych ludzi nie nauczy. Nawet jeśli jedzie z kochanką , kochankiem czy księdzem. Niech się wstydzą za karę. Życie Najczęściej można spotkać źle zaparkowane samochody " bogatsze ". Ktoś ma pieniądze i uważa , że mu wszystko wolno. A mimo że ma pieniądze to jest taki sam na drodze jak ten dziadeczek z poloneza , ma takie same prawa obowiązki. Pokażesz pirata to potem ten cie osądzi , że go pokazałeś. Śmiech. W Stanach to się nie cackają z ludźmi. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeśli ja zaparkuje jak ciota to niech zrobią zdjęcie i wrzucą w sieć. Będzie mi głupio i następnym razem dwa razy się zastanowie nad tym samym Ostatnio edytowane przez juri2069 ; 23-04-2017 o 12:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#558 | |||
ford::advanced
![]() Imię: Henryk
Model: inny
Silnik: 3,6
Rocznik: 61
|
![]() Cytat:
Pokaż mi zatem wrzucony przeze mnie filmik. Cytat:
Cytat:
Czy na pewno chciałbyś oglądać relacje na żywo ze swoich wczasów, spaceru po lesie, czy zakupów w markecie? Czym innym jest własny filmik, zrobiony na wyłącznie własny użytek, a czym innym naruszenie mojej prywatności przez osoby obce i na dodatek opublikowanie tego w sieci. W takiej sytuacji każdy może się poczuć zaszczuty, pozbawiony wolności, swobody, czy intymności.
![]() |
![]() |
#559 |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 22-12-2016
Model: Stosowny
Silnik: Żwawy
Rocznik: Właściwy
|
![]()
No to się kolego nie popisałeś. Czepiasz się gościa w Pasku a sam jechałeś zamiast się zatrzymać mając ku temu sposobność. Poczytaj przepisy o ruchu drogowym a następnie zastanów się czy wrzucać taki materiał do sieci, który notabene jest dowodem popełnionego przez Ciebie wykroczenia.
![]() |
#560 | |
ford::professional
![]() Imię: Marcin
Model: BMW 3 touring
Silnik: 2.0 D
Rocznik: 05'
|
![]() Cytat:
Kolego zdajesz się na sile łączyć ze sobą dwa aspekty. Czym innym jest rejestrowanie Twojego prywatnego życia a czym innym wykroczeń i złych zachowań na drodze jakis się dopuszczasz. Rozumiem, ze upublicznienie wizerunku złodzieja kradnącego Twój samochód jest złe bo to Twój prywatny samochód i jego prywatne życie? Klepane na kolanie...
Ford Mondeo Kombi 93' 1.8b+LPG -> oddał za mnie życie Saab 9-5 SportKombi Vector v6 3.0 TiD 02' -> trudna miłość ... Ford Mondeo Kombi 05'/06' 2.0 TDCi -> weryfikator cierpliwości Ostatnio edytowane przez kosteg ; 23-04-2017 o 12:31 |
|
![]() |
![]() |