![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 08-04-2006
Model: Mondeo/Titanium
Silnik: 1,5 Ecoboost
Rocznik: 2015
|
Panowie, czy coś się zadarzyło w temacie wspólnych zakupów klawiszy do NX?
Jak do tej pory wyglądałoby to tak: - MAX (E-tinc, Pulse) - Duży wiatrak - Mały wiatrak (rafalrafal1) - Obieg wewnętrzny - CLIMATE (Pulse) - Nawiew na nogi (rafalrafal1) - Nawiew na twarz - Nawiew na przednią szybę |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 29-03-2011
Model: S-Max; Fiesta
Silnik: 2.0 TDCi 163KM; 1.4 TDCi
Rocznik: 2011; 2006
|
Cytat:
|
|
|
|
#13 |
|
|
a do zwykłego panelu tez można tutaj zamówić przyciski?
|
|
|
|
#14 | |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 10-11-2010
Model: S-Max
Silnik: 2.0 Duratec
Rocznik: 2008
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
|
koledzy nie otrzymałem żadnej odpowiedzi???
|
|
|
|
#16 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Nie wiem o jakie przyciski do "zwykłego"(?) panelu Ci chodzi - ale myślę, że to nie tutaj... Najprościej jedź do ASO , pokaż o co Ci chodzi i zapytaj ile kosztuje...
|
|
|
|
|
#17 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 08-04-2006
Model: Mondeo/Titanium
Silnik: 1,5 Ecoboost
Rocznik: 2015
|
Cena kompletu klawiszy do NX (dolnego zestawu do klimatyzacji i pionowych zestawów po bokach wyświatlacza) poza ASO to 538 zł. W ASO pewnie jeszcze drożej.
Dodatkowo nikt nie wie czy będzie je można podzielić, tzn. czy możliwa jest np. wymiana tylko całości klawiszy od klimatyzacji, czy też wymiana pojedyńczych przycisków jest możliwa. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
![]() Zarejestrowany: 28-06-2012
Model: MK4 TiX
Silnik: 2.0 Duratec 145KM
Rocznik: 2008
|
Przyciski można wymieniać pojedynczo tylko trzeba uważać podczas wyciągania aby nie wyłamać nóżek tak jak to ja uczyniłem z (-AC+). Za sobą mam już wymianę małego wiatraka i pora na kolejne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Proszę dopisać moje: - MAX - Prawe pokrętło (-AC+) Kto jest w ogóle w stanie zebrać kasę i rozesłać przyciski po forumowiczach ? Z tego co widzę potrzeba już 3 tych samych przycisków. Ciekawe czy można je dobierać sztukowo czy trzeba płacić ponad 1500zł za 3 zestawy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez MKX4 ; 11-02-2013 o 21:04 |
|
|
|
|
|
#19 |
|
![]() Zarejestrowany: 19-01-2011
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2007