![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
|
od kilku dni świeci mi się w fokusie kontrolka niezamkniętych drzwi prawdopodobnie zawinił wyłącznik od bagażnika ale nie mogę go znaleźć jeśli ktoś wie gdzie on jest usytuowany to proszę o informację , drugie pytanie to w czasie hamowania zapala mi się kontrolka hamulca czy to nie info o zużytych klockach- również proszę o info
|
|
|
|
#2 | |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 08-05-2007
Model: Focus
Silnik: 1,8 TDCi
Rocznik: 2004
|
Cytat:
|
|
|
|
#3 |
|
ford::average
![]() Imię: mariusz
Model: -
Silnik: -
Rocznik: -
|
powitać. a więc odnośnie kontrolki od ręcznego to moje zdanie jest takie jak przedmówcy ( mało oryginalne), a jeśli chodzi o kontrolkę niedomkniętych drzwi to "wydaje" mi się że jest to gdzieś w zamku( jakaś zapadka w zamku co pokazuje niedomknięte drzwi)- w innych autach są takie dzyndzelkiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. w foce tego nie zauważyłem. fokę mam od bardzo niedawna, ale wiem napewno że w tynej klapie tak jest- zapadka gdzieś w zamku(kombi) bo elektryk poprawiał mi alarm i jak , w drzwiach raczej też- nie sprawdzę bo samochód u mechanika- wymiana silnika po źle wymienionym rozrządzie. pozdrawiam
|
|
|
|
#4 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 18-02-2008
Model: Ford Focus Mk1
Silnik: 1.8 TDDI
Rocznik: 1999
|
z tyłu prawdopodobnie jest czujnik zbliżeniowy. Ewentualnie powinno być widać przycisk schowany w gumowej osłonie właśnie w zamku albo na elemencie, na któym zamek się zamyka. Dzisiaj dla ciekawości sprawdze i dam znać
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|