![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 02-01-2008
Model: było Mondeo
Silnik: było 2.5 V6
Rocznik: było1997
|
Witajcie :fcp2
Trzeba być głupkiem żeby sprzedawać punkty :fcp3 lub mieć ich 23, i nie znać przepisów :fcp2. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Jacek
Model: Mondeo MK I Sedan automat.
Silnik: 1.8 16V+gaz(115 kM)
Rocznik: 1996
|
Na około mowią o kryzysie,a w Polsce można na wszystkim zarobić.Pozdrawiam. :fcp26
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 01-10-2007
Model: Volvo
Silnik: spalinowy
Rocznik: nie młody
|
Cytat:
Przeciez teraz na odcinku 300km mozna bez problemu stracic prawko, wystarczy ze 2 razy siada ci na ogonie Vectra a ty sie nie zorientujesz. Dla mnie 90% policjantow to idioci nie zasługujący na to co robią, bo pojezdzic, poszalec to wszyscy chetni, ale jesli problem jest inny ze trzeba pomoc itd to nie ma zadnego, mało tego, połowa to nieudacznicy, ktorzy cwani sa jak maja paly w reku albo bloczek mandatowy. Ten kraj juz dawno zeszedł na psy ale widac ze schodzi jeszcze bardziej. |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
ford::professional
![]() Imię: Maciej
Model: Chrysler Voyager
Silnik: 2.5CRDi 140KM
Rocznik: 2001
|
Cytat:
takim tokiem rozumowania to albo niedługo zrobi się pusto na drogach polskich albo wszyscy jeżdżą przepisowo no chyba ze Ty tak jeździsz "normalnie" ... pełen obaw o to co z tyłu nadjeżdza
|
|
|
|
#15 | |
|
![]() Zarejestrowany: 14-07-2008
Model: mondeo
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2011
|
Cytat:
|
|
|
|
#16 |
|
ford::professional
![]() Imię: Maciej
Model: Chrysler Voyager
Silnik: 2.5CRDi 140KM
Rocznik: 2001
|
to sukcesywnie po roku od otrzymania poszczególnych kasują się Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#17 |
|
Feel The Difference
![]() Imię: Mirek
Model: MK5 Titanium X, Focus MK4 St-Line
Silnik: 2,0tdci 150=>180=>200+, 1,0 125KM
Rocznik: 2016,2018
|
Przecież pisało na wp że wystarczy powiedzieć że nie wiem kto prowadził,nie pamiętam i wtedy dostaje się mandat od 100 do 500zł bez punktów, po co kombinować
|
|
|
|
|
|
#18 | ||
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 01-10-2007
Model: Volvo
Silnik: spalinowy
Rocznik: nie młody
|
Cytat:
A z Twoich ostatnich słow wnioskuje ze Ty jezdzisz bezpiecznie itd, ale inni to juz nie, i tylko Ty masz prawo sie obawiac, bo Ty jestes wzorcowym kierowcą. No akurat ja szybko jezdze i co z tego, a ktory z was jezdzi wolno, wiekszosc ciska porzadnie tylko nikt sie nie potrafi przyznac. A potraficie jedno, o przeciez to szaleniec, oby szybko sie rozp....ył to nauczy sie jezdzic. A fakt normalna moja predkosc podrozna to 140, momentami i 180, i panowie detektywi, czy to oznacza ze jestem szaleniec czy moze ze jestem idiota bo tak jezdze? Powiem tak bezpieczniej jezdzi ten ktory przez 10 lat jezdzil szybko i bez wypadkow, niz ten co slamazarzy sie 50 w terenie nie zabudowanym, lub 2 pasmowka lewym pasem 50KM/H, co w PL jest bardzo czesto spotykane. Nie wiem jak tam u Was policja, zreszta w Słupsku juz na PKS sie przezucili, ale u mnie np oraja i to za byle co, a ostatnio sie pojawiaja bardzo czesto, wiec wiem co pisze. Prawda taka ze teraz jeszcze CB ratuje, ale prosze nie mowcie ze bez mozna sobie smialo popylac i bedzie ok, chyba ze ktos sie stosuje bezwzglednie do ograniczen. A przyznam sie ze w ciagu roku bodajze 2007 lub 8 w ciagu nie calego roku nalapalem 20pkt za predkosc z czego jeden za brak pasów. Wtedy jazda bez CB I powiedzcie mi czy to znaczy ze jestem głupi czy mam pecha, czy moze nie znam przepisów? Bo dla mnie to nie znajomosc przepisow to motanie sie jak tampon w P na miescie, lub jazda jak ocipiały 60 po prostej drodze gdzie ograniczenie jest 90. Lub najlepsze, jak zawodowy kierowca pomykajacy swoim BMW czy czym tam ile wlezie, az najedzie na policje ktora w terenie nie zabudowanym toczy sie 60, a za nimi cały rzad głąbow bo kazdy sie boi wyprzedzic, to sa dla mnie ludzie nie znajacy przepisow, lub nawet kierowcy niedzielni. |
||
|
|
|
|
|
#19 | ||
|
![]() Zarejestrowany: 02-01-2008
Model: było Mondeo
Silnik: było 2.5 V6
Rocznik: było1997
|
Koledzy Magik123 i Baluckityp przeczytajcie dobrze temat od początku, a później komentujcie moją wypowiedz.
cytuję: "Policję dziwi ten proceder, tym bardziej, że jest w gruncie rzeczy niepotrzebny. - Właściciel pojazdu ma prawny obowiązek wskazania, kto kierował autem. Jeśli nie pamięta, to zgodnie z przepisami, może się po prostu przyznać, że tego nie wie. Dostanie za to od 20 do 500 zł kary grzywny i żadnych punktów karnych - powiedział mł. insp. Marek Kąkolewski z Biura Ruchu Drogowego". właśnie do tego Cytatu kierowałem swoją wypowiedz : Cytat:
Cytat:
Magik123 :fcp26 nie ciągnijmy tego tematu dalej, bo się skończy na :565: |
||
|
|
|
|
|
#20 |
|
ford::expert
![]() Imię: Wojtek
Model: Mondeo Mk4 , Opel Movano
Silnik: 2.0 TDCI , 2.3 DCI-by V-tech 130KM / 170KM
Rocznik: 2008 , 2011
|
Sie ma. Przyjacielu , przekroczyłeś prędkość należy się mandat i punkty. Ja też mam punkty. Jechałem za szybko i liczyłem się z konsekwencjami. Policjanci nie zawinili. Jesteś zły , że padło na ciebie ?
Liczą się ludzie - nie samochody. Samochód jest tylko dodatkiem do człowieka i nigdy nie powinno być odwrotnie ! Nie ważne gdzie , nie ważne kiedy , nie ważne po co , ważne z kim. KU PRZESTRODZE ! http://www.youtube.com/watch?v=PAWZHL46B9Q 18+ !!! |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|