![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::average
![]() Imię: Paweł
Model: Sharan
Silnik: 1,9TDII
Rocznik: 1998
|
Witam! Zrobiłem dwie fotki! Mam rozumieć że to jest ta wtyczka?? Ona jest w tym "trzymaczu"
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 14-01-2009
Model: Sharan mk I
Silnik: 1,9 tdi AHU
Rocznik: 1997
|
Witam tak dokładnie to jest ta wtyczka, operację adaptacji mam już za soba jest to faktycznie dziecinnie proste. W miejsce starej manetko podłączamy ta z tempomatem później vag i po sprawie. A co do samego użytkowania tempomatu to powiem wam MIODZIO Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Roman
Model: Alhambra
Silnik: 1,9 TD czerwone i
Rocznik: 1999
|
Na 99% to właśnie ta wtyczka. Jak będę w domu to sprawdzę czy zgadzają się kolory przewodów.
Sprawdziłem, to ta wtyczka. Ostatnio edytowane przez stomat ; 25-02-2009 o 10:12 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
|
Witam!
Zakupiłem manetkę z tempomatem i ze sterowaniem kompa(dodam że nie mam kompa ale chyba nie ma to znaczenia). Podpiąłem Vaga i nic nie mogę się podłączyć. Mam vaga 2.5 w którym nie widzę tej funkcji i 4.9 w którym jest ta funkcja ale nic nie chce się podłączyć! I w związku z tym pytanie: 1.Czy jest różnica w manetkach benzyna i diesel? 2.Czy trzeba innego vaga? Dodam ze sprawdziłem miernikiem ze do kostki dochodzi prąd do jednego kabla a tyle masy nie widać! 3.Czy ma pecha i kupiłem uszkodzoną manetke? Dzieki i pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#15 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 10-01-2008
Model: Galaxy, Santa Fe
Silnik: AUY, D4EB - 2.2 16V R4 CRDi
Rocznik: 2001, 2008
|
Witam mam podobny problem podpinałem jeszcze vw tool i obd 2 looger nie widze nigdzie opcji uaktywnienia może ciut łopatologji jak to zrobić przewertowałem całe forum (elektrode też )i wszędzie to samo podepnij kostke i vag i wszystko ale jak w tym vagu ja nie kumam
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
|
Może ktoś miał podobny problem i jakoś sobie poradził!!!
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 10-01-2008
Model: Galaxy, Santa Fe
Silnik: AUY, D4EB - 2.2 16V R4 CRDi
Rocznik: 2001, 2008
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Robert
Silnik: 1.9 TDI AFN
|
Też jestem ciekaw gdzie ten kod aktywacyjny trzeba wbić żeby zagrało?
|
|
|
#19 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 14-01-2009
Model: Sharan mk I
Silnik: 1,9 tdi AHU
Rocznik: 1997
|
Witam używam Vag-com'a 409.1, którego dostałem wraz z kabelkiem a aktywację robimy po połączeniu sie ze sterownikiem silnika,wejść w ENGINE->LOGIN-> wpisać kod 11463->OK i już tempomat aktywowany. przed i po tej operacji można sobie sprawdzić w ENGINE blok 06, tam zobrazowane jest naciskanie pedałów sprzęgła i hamulca oraz PO aktwacji tempomatu naciskanie i przesuwanie przycisków na samym tempomacie. MIłej pracy a warto bo efekt naprawdę świetny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
|
Czyli jak dobrze rozumiem to trzreba wejść w silnik! Bo ja wchodziłem w tempomat i pewnie dlatego nie mogłem się połączyć! Dziś sprawdzę!
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| jak podłączyć tempomat , jak założyć tempomat , montaż tempomatu , tempomat |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|