![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 03-12-2007
Model: Mondeo
Silnik: 1.8 TDCi 125/144KM 340/403Nm :) chip by heko
Rocznik: 12.2007
|
Normalnie Raj... ska droga Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#22 | |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 15-01-2005
Model: Mondeo Mk4 i Mk5 oczywiście kombi
Silnik: DW10C 140KM i EcoBlue 190KM
Rocznik: 2012.05 i 2021.07
|
Cytat:
W tamtych okolicach to mnie się podoba droga z Zakliczyna do Sącza, ale ta 975. Ale cóż. Mam szwagra w Alpach w Ost Tyrolu. Tam są zakrętasy na głównych drogach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Ostatnio jak byłem to w dniu przyjazdu do niego ktoś się zwalił do rzeki na głównej drodze. Przejeżdżałem tam zaraz po tym. Dwa dni później w innym miejscu jedziemy patrzę Policja stoi, a na brzegu/krańcu drogi ślady na poboczu wiodące wprost zamiast po łuku w prawo. Cóż tutaj to już nawet czubków drzew nie było widać. Kurka ciarki mnie przeszły. Jak dla mnie w tym wszystkim to najgorsze jest to, że nie widać czy ktoś z naprzeciwka jedzie. Tylko gdzieniegdzie są lustra Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .
|
|
|
|
#23 |
|
ford::average
![]() Imię: Piotr
Model: Mondeo mk3
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2004
|
a co do tego "ducha"... mam mk1 i sytuacja jest taka sama.. na zakrecie, wlaczone ogrzewanie, klimy nie ma i przez auto przechodzi lodowate powietrze... ostatnio nabyłem tez skode octavie II i tu równiez sytuacja jest taka sama tyle ze tu ten chlod czuc najbardziej w okolicy dzwigni zmiany biegow
|
|
|
#24 |
|
Zablokowany
Model: Galaxy Ghia
Silnik: 2,8
Rocznik: '97
|
a co do zakrętów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to ja też lubię jak się coś dzieje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (choć moje nie chce jechać lepiej niż 220) Miałem fiata bravo (czy brava) sport "na testach" no i ja mam takich dróżek z zakrętami w górach opór (mam nawet ulubione Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) no i tak mi się ten fiacik podobał... trakcja głupiała dopiero przy 80km/h Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. hamulce niestety zostały wymienione gdy zwróciłem samochód Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. będę monotonny ale na tych właśnie drogach zakochałem się w mojej super fieście Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nigdy mnie nie zaskoczyła... znaczy tylko pozytywnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 03-12-2007
Silnik: 1.8 TDCi 125/144KM 340/403Nm :) chip by heko
Rocznik: 12.2007
|
Ale stary temat odkurzyliście... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#26 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 18-11-2007
Silnik: 2.0TDCi[115KM]
Rocznik: 2004
|
Panowie jakby ktoś mógł linka odswieżyć bo brakuje ;]