Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Zloty > Zloty

Komunikaty

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 30-07-2009, 12:31   #91
@~A~D~A~M~@

Domyślnie Odp: I Letni piknik Forda wraz z dealerem Ford Armada, Zabrze 2009-08-22

wsumie postaram sie tez wpasc z rodzinka bo nie jest daleko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Stary 30-07-2009, 13:27   #92
maskot4
ford::average

Model: Mondeo MKIII
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2005
Domyślnie Odp: I Letni piknik Forda wraz z dealerem Ford Armada, Zabrze 2009-08-22

Ja sie wstepnie pisze na ten zlocik ( zobacze co moja zonka jeszcze
wymysli ). Moj pierworodny skonczyl niedawno roczek i juz czuje motoryzacyjna smykalke takze moglby sobie poogladac te transity z rozna zabudowa.
maskot4 jest offline  
Stary 30-07-2009, 13:34   #93
ptasznik

postaram się być jak tylko nic jak zwykle nie wypadnieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Stary 30-07-2009, 14:02   #94
krzyST200
ford::advanced

Model: VW Passat B6
Silnik: 2,0 TDI 173km/403Nm powerd by Heko
Rocznik: 2007

wez.... prosze.... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.:Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ST w akcji: http://www.youtube.com/watch?v=P9MhkvvDYik
Brzęczyszczykiewicz: http://www.youtube.com/watch?v=ix5dB...eature=channel
krzyST200 jest offline  
Stary 30-07-2009, 14:41   #95
deel
ford::beginner

Model: .
Silnik: .
Rocznik: .

Mała analiza ortofotomapograficzna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

- Faktycznie na terenie forda jest ciasno, zwłaszcza ze jest tam sporo autek
- Gdyby je upchali w jednym miejscu, było by do wygospodarowania placu na około 70 – 80 aut (głównie na trawniku wewnętrznym)
- W bezpośrednim sąsiedztwie jest plac i klepisko (żółte kreski) na którym również można by parkować, ale będzie problem z integracją, bo utrudnione będzie swobodne przemieszczanie, można by było tymczasowo rozebrać kawałek płotka (niebieski kwadracik)
- Parę kroków dalej jest lidl (ale w sobote, dzień handlowy, na 100% będą nas przeganiać), od lidla prowadzi droga ewentualnie wzdłuż której można by było stanąć na trawniku.
- Po drugiej stronie osiedlowej uliczki jest też kawałek betonowego placu adoptowanego czasem na parking, z widokiem na Forda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Generalnie w zależności od tego ile aut ma ford u siebie może być ciasno, zachęcam organizatora do przedyskutowania ewentualnych opcji placów parkingowych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pozdrawiam i również zapowiadam się na wizytę (+ wife + baby (1,5y) )
deel jest offline  
Stary 30-07-2009, 15:14   #96
KolarzNFS

Imię: Kamil
Model: Cee'd C+/FF3 Trend
Silnik: 1.4 109KM/1.6 TDCi 115KM
Rocznik: 2008/2011

Cytat:
Napisał Antares Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Organizator szleje widzę... Ponieważ ja będę pewnie wpadał bezpośrednio z wyjazdu wakacyjnego, to mam nadzieje, że lekko przykurzone autko nie będzie stanowiło powodu do ujmy na honorze.
Nie Ty jeden Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie wykluczone, że i ja prosto z Gdyni przybędę.
KolarzNFS jest offline  
Stary 30-07-2009, 15:32   #97
Miras_Trojmiasto

Cytat:
Napisał KolarzNFS Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie Ty jeden Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie wykluczone, że i ja prosto z Gdyni przybędę.
Z Gdyni, kolego, mówisz.. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ja niestety sie nie pojawie , bo essi MK7 zaczyna się sypać - tak to jest, jak do kombi wspawa się odłogę bagaznika od MK6 ;->

Stary 30-07-2009, 15:49   #98
mayek
ford::advanced

Model: Kuga / Sharan
Silnik: 2.0 TDCi / 2.0 TDI
Rocznik: 2009 / 2015

Cytat:
Pojawiła się kolejna propozycja. Heko dogadał się z Vtechem. Chłopaki przywiozą hamownię. będzie możliwość sprawdzenia bryczki i ewentualnego chipowania na mega preferencyjnych warunkach!!!! dopisywać się do listy!!!
Ja sie od razu pisze na hamownie dwoma samochodami
jak mi do 22 sierpnia usuna w ASO kopcenie i gwizdzaca turbine to bede chipowal S-maxa tylko co na to ASO Armada i gwarancja
mayek jest offline  
Stary 30-07-2009, 16:51   #99
Boguś
ford::beginner

Model: Ford Mondeo
Silnik: DURATEC 2,5L V6
Rocznik: 1998

ludzie kochani mili państwo moze ktos podac dokladny adres miejscówy gdzie sie odbedzie zlocik chetnie sie zjawie swoim mondkiem na 100% Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Boguś jest offline  
Stary 30-07-2009, 17:32   #100
caligator

Model: Fiesta
Silnik: 1.6 120KM
Rocznik: 2009

to i ja chyba sie skusze na ten piknik bo nigdy nie byłem na takiej imprezie
caligator jest offline  
Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie

Zasady postowania