![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#92 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 05-04-2006
Model: Mondeo MKIII
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2005
|
Ja sie wstepnie pisze na ten zlocik ( zobacze co moja zonka jeszcze
wymysli ). Moj pierworodny skonczyl niedawno roczek i juz czuje motoryzacyjna smykalke takze moglby sobie poogladac te transity z rozna zabudowa.
|
|
#94 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 18-02-2009
Model: VW Passat B6
Silnik: 2,0 TDI 173km/403Nm powerd by Heko
Rocznik: 2007
|
wez.... prosze.... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.:Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
“Jeżeli wszystko jest pod kontrolą, jedziesz zbyt wolno” Sir Stirling Moss pozdrawiam, Krzyś brzmienie mojej V-ki:http://www.youtube.com/watch?v=lQkKe6OcUlU ST w akcji: http://www.youtube.com/watch?v=P9MhkvvDYik Brzęczyszczykiewicz: http://www.youtube.com/watch?v=ix5dB...eature=channel |
|
|
|
|
#95 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 05-06-2008
Model: .
Silnik: .
Rocznik: .
|
Mała analiza ortofotomapograficzna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - Faktycznie na terenie forda jest ciasno, zwłaszcza ze jest tam sporo autek - Gdyby je upchali w jednym miejscu, było by do wygospodarowania placu na około 70 – 80 aut (głównie na trawniku wewnętrznym) - W bezpośrednim sąsiedztwie jest plac i klepisko (żółte kreski) na którym również można by parkować, ale będzie problem z integracją, bo utrudnione będzie swobodne przemieszczanie, można by było tymczasowo rozebrać kawałek płotka (niebieski kwadracik) - Parę kroków dalej jest lidl (ale w sobote, dzień handlowy, na 100% będą nas przeganiać), od lidla prowadzi droga ewentualnie wzdłuż której można by było stanąć na trawniku. - Po drugiej stronie osiedlowej uliczki jest też kawałek betonowego placu adoptowanego czasem na parking, z widokiem na Forda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Generalnie w zależności od tego ile aut ma ford u siebie może być ciasno, zachęcam organizatora do przedyskutowania ewentualnych opcji placów parkingowych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrawiam i również zapowiadam się na wizytę (+ wife + baby (1,5y) ) |
|
|
|
|
#96 | |
|
![]() Imię: Kamil
Model: Cee'd C+/FF3 Trend
Silnik: 1.4 109KM/1.6 TDCi 115KM
Rocznik: 2008/2011
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#97 | |
|
|
Cytat:
ja niestety sie nie pojawie , bo essi MK7 zaczyna się sypać - tak to jest, jak do kombi wspawa się odłogę bagaznika od MK6 ;-> |
|
|
|
#98 | |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 19-01-2008
Model: Kuga / Sharan
Silnik: 2.0 TDCi / 2.0 TDI
Rocznik: 2009 / 2015
|
Cytat:
jak mi do 22 sierpnia usuna w ASO kopcenie i gwizdzaca turbine to bede chipowal S-maxa tylko co na to ASO Armada i gwarancja |
|
|
|
|
|
#99 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 27-07-2009
Model: Ford Mondeo
Silnik: DURATEC 2,5L V6
Rocznik: 1998
|
ludzie kochani mili państwo moze ktos podac dokladny adres miejscówy gdzie sie odbedzie zlocik chetnie sie zjawie swoim mondkiem na 100% Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
#100 |
|
![]() Zarejestrowany: 11-04-2009
Model: Fiesta
Silnik: 1.6 120KM
Rocznik: 2009