Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Zloty > Zloty

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 01-08-2009, 20:50   #141
steell
ford::professional

Imię: Andrzej Marek
Model: Ford Fusion mk2 z USA /Mondeo mk5/
Silnik: 1,5 EB wersja SE, K&N 33-5000
Rocznik: 2014 model 2015
Domyślnie Odp: I Letni piknik Forda wraz z dealerem Ford Armada, Zabrze 2009-08-22

jak się nic nie pomerda to przyjadę, w końcu to nie daleko

Stary 01-08-2009, 21:36   #142
Triam
ford::average

Imię: Tomek
Model: Mondeo
Silnik: 2,0
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: I Letni piknik Forda wraz z dealerem Ford Armada, Zabrze 2009-08-22

Cytat:
Napisał PAFFCIO Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...
Z tym że raczej będę jechał ze Szczecina Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jeżeli tak, to którędy pojedziesz?? poznań/leszno/wrocław??
jak tak to bym się z tobą zabrał. oczywiście ty swoim, ja swoim.
Stary 02-08-2009, 01:34   #143
Karlito
ford::advanced

Model: Mondeo MKIII
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2002

Wpadam napewno juz zapowiedzialem wszystkim zainteresowanym ze mnie 22 nie ma, no chyba ze cos wyskoczy. Ja mam bardzo pozytywne zalozenie ze parking zawsze sie znajdzie najwyzej wezmiemy jakiegos rangera z orurowaniem i przypadkiem wjedziemy w ten płotel.
Stary 02-08-2009, 10:46   #144
KolarzNFS

Imię: Kamil
Model: Cee'd C+/FF3 Trend
Silnik: 1.4 109KM/1.6 TDCi 115KM
Rocznik: 2008/2011

To jak, z Trójmiasta ktoś sie kula Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.? Wracajac z urlopu, mogę się podpiąć do jakiejs jadącej ekipy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tylko ostrzegam, mój Essi demonem nie jest... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
KolarzNFS jest offline  
Stary 02-08-2009, 11:46   #145
tomek_katowice

Cytat:
Napisał vizeer Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Siemka , też mam zamiar pojawic sie na zlocie, chociaż akurat 22 mam iśc do pracy ale się jakoś wykręce :-P Może zbieremy ekipę z K-ce i okolic i wyruszymy razem co wy na to??
Ja tez się wybieram ze swoją świtą (czyt. rodzinką). O ile przymus pracy w weekend mnie nie dosięgnie...

Tomek

Stary 02-08-2009, 13:10   #146
Triam

Imię: Tomek
Model: Mondeo
Silnik: 2,0
Rocznik: 2015

Cytat:
Napisał KolarzNFS Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To jak, z Trójmiasta ktoś sie kula Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.? Wracajac z urlopu, mogę się podpiąć do jakiejs jadącej ekipy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tylko ostrzegam, mój Essi demonem nie jest... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jakbyś tak mógł lekko zboczyć z trasy, byśmy mogli umówić się w jakimś miejscu np. ostrów wlkp. w zależności też jaką drogę Ty obierzesz. mój makaroniarz też zbytnio się nie rwie, więc możemy jakąś "grupkę" stwożyć. a może kto inny będzie przelatywał drogą nr. 5 albo A4, bądź pobliską??

Ostatnio edytowane przez Triam ; 02-08-2009 o 14:45
Triam jest offline  
Stary 02-08-2009, 19:46   #147
Butrex

Smile Odp: I Letni piknik Forda wraz z dealerem Ford Armada, Zabrze 2009-08-22

Coz postaram sie rowniez nawiedzic to miejsce

Stary 02-08-2009, 19:53   #148
white999

Model: Mondeo 1
Silnik: 1.8 16V benzynka + podtlenek :)
Rocznik: 1996

co do konkursów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to może na najładniejsze wnętrze ?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
white999 jest offline  
Stary 02-08-2009, 22:40   #149
Kipa

Model: Mondeo 5DR MK4
Silnik: 2,0 145 KM
Rocznik: 2009

Cytat:
Napisał Triam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jeżeli tak, to którędy pojedziesz?? poznań/leszno/wrocław??
jak tak to bym się z tobą zabrał. oczywiście ty swoim, ja swoim.
Kto by jechał taką drogą ze Szczecina - najszybciej i najwygodniej jest przez Berlin ;-)
Kipa jest offline  
Stary 03-08-2009, 00:34   #150
KolarzNFS

Imię: Kamil
Model: Cee'd C+/FF3 Trend
Silnik: 1.4 109KM/1.6 TDCi 115KM
Rocznik: 2008/2011

Cytat:
Napisał Triam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jakbyś tak mógł lekko zboczyć z trasy, byśmy mogli umówić się w jakimś miejscu np. ostrów wlkp. w zależności też jaką drogę Ty obierzesz.
Delikatnie zjechać zawsze można.

A może ktoś z Łodzi, Piotrkowa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Warto ustalić, kiedy będziecie jechać. W zasadzie do 300 km możecie sobie spokojnie wcześnie rano wyjechać, do przeskoczenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja z nad morza raczej wcześniej bym musiał, żeby jakoś żyć potem na zlocie.
KolarzNFS jest offline  
Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie

Zasady postowania