![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 29-08-2007
Model: Mondeo MKIII
Silnik: 2.0 TDDi
Rocznik: 2001
|
Witam,
otwieram ze znajomym firme zajmującą sie Renowacją lakieru , tzn -polerowanie lakieru, -usuwanie zmatowień, -nabłyszczanie lakieru, -czyszczenie samochodu, -przygotowanie samochodu do sprzedaży, pozatym komputerowe dobieranie lakieru, w związku z tym mam pytanie czy był by ktos chętny na takie usługi?? Lakier można już zamawiać!!! Na polerowanie można się też umawiać - cena polerowania całego auto zaczyna się od 150 zł!!!! w zależności oczywisćie od gabarytów samochodu. Wszystkich chetnych prosze o kontakt. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
![]() Zarejestrowany: 19-09-2008
Model: Focus
Silnik: 1.6 Zetec SE + AGIS
Rocznik: 2003
|
szkoda że nie w szczecinie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::expert
![]() Imię: Jacek
Model: Mondeo Mk IV
Silnik: 2,0 tdci
Rocznik: 2010
|
ja będę potrzebował kupić ze 2-3 szpreje. dobierzesz mi?
|
|
|
#4 |
|
![]() Zarejestrowany: 05-04-2006
Model: Mondeo MKIII
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2005
|
Czesc a czy bedziecie tez zajmowac moze usuwaniem niwielkich rys jak tak to bede chetny zreszta na pozadna polerke tez. gdzie was mozna szukac pozdrawiam
|
|
|
#5 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 23-12-2008
Model: Focus II Kombi (Ghia+Denso)
Silnik: 1.6 TDCI (110KM)
Rocznik: 2005
|
Może jakaś zniżka dla forumowiczów ?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 13-07-2009
Model: Mondeo mk2
Silnik: 2.5v6
Rocznik: 1998
|
witam a gdzie sie znajdujecie?
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
![]() Zarejestrowany: 30-10-2007
Model: Sprzedalem Mondka
Silnik: Sprzedalem Mondka
Rocznik: Sprzedalem Mondka
|
Cytat:
O! I to mnie interesuje, potrzebowałbym tak ze 2 szpreje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kolor i cenę proponuję na PW.
|
|
|
|
#8 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 21-08-2009
Model: Focus
Silnik: 1.8 TDCI
Rocznik: 2001
|
Witam, w Poznaniu jest profesjonalna firma zajmująca się Auto Detailingiem, czyli polerowaniem i czyszczeniem, oprócz tego robią także drobne naprawy estetyczne na pojazdach, tzw SMART repair. Z tego co wiem współpracują z wieloma dealerami nowych samochodów, więc pewnie prezentują odpowiedni poziom. Ofertę można obejrzeć na stronie [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 20-08-2009
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2006
|
Cytat:
Nie są tani, niestety. To nie ten dział, ale mogę szczerze polecić. Zrobili mi zaprawkę na zderzaku i renowację lakieru. Mucha nie siada. Byłem na tej stronie - są jeszcze w Warszawie i gdzieś na południu |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zablokowany
Model: Ford Mondeo
Silnik: 1.6
Rocznik: 2007
|
Ja ostatnio oddałem Ziebart auto do renowacji lakieru. Efekt po naprawdę fajnie, auto wygląda zupełnie inaczej. Co kilka lat taka renowacja lakieru jest jak najbardziej wskazana.
Ostatnio edytowane przez SRS ; 30-12-2016 o 17:41 Powód: reklama nie zgodna z regulaminem |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|