Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Samochody > Ford Focus

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 13-02-2010, 15:04   #21
adam1985
ford::advanced

Model: Ford Focus mk 3
Silnik: 1.6 TDCI 115 PS
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Lampy angel eyes

ja tez kupielm takie do focusa po fl wiec trzeba bylo przerabiac. Jesli chodzi o parowanie to ja zaslepilem wejscia na kierunki.

mario ma racje ze jeden ring podwietlony, jak znajde fotke jakas robiona wieczorem to podesle

(nie jest dobrej jakosci ale jest :-) )
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg DSC00221.jpg (105.0 KB, 165 wyświetleń)

Ostatnio edytowane przez adam1985 ; 13-02-2010 o 15:11
adam1985 jest offline  
Stary 13-02-2010, 19:51   #22
Bolek_UK
ford::beginner

Model: Focus mk1
Silnik: 1.6 zetec 16V
Rocznik: 1999

osobiscie rozgladajacym sie za nowymi oczkami radze sie zastanowic wiadomo fajnie wygladaja i nadaja nowy wyglad autu w jakis sposob ale oswietlaja o wiele slabiej nawet przy zarowkach 100W nic wiecej najlepiej bixenony zainstalowac ale to juz koszt Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bolek_UK jest offline  
Stary 14-02-2010, 10:38   #23
sulim
ford::average

Model: Fiesta Trend SVP + GOLD
Silnik: 1.4 96 KM
Rocznik: 2012

Racja. Miałem te lampy i bardzo słabe oraz rozproszone światło dają. Na szczęście miałem kolizję z dzikiem i wymieniłem bo się posypały Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja osobiście nie polecam.
sulim jest offline  
Stary 14-02-2010, 10:56   #24
niko123

Model: Ford Focus II
Silnik: 1.6 TI-VTC
Rocznik: 2009

Ja mam foczkę przed liftem a lampy po lifcie i nic nie trzeba przerabiać, wtyczki te same a kierunki zostają w zderzaku a nie w lampach więć wymiana to tylko podłączenie wtyczki.
Lampy świecą nie gorzej jak oryginały, bardzo dobrze rozłożenie światła na drodze ( nie ma plam jaśniejszych i ciemniejszych na drodze ) i dobra linia światło - cień.
Ringi świecą na biało tylko na zdjęciach wyszły niebieskawe.

[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez niko123 ; 14-02-2010 o 11:00
niko123 jest offline  
Stary 14-02-2010, 14:09   #25
galowy

Imię: Darek
Model: Focus
Silnik: 1,8 16V+LPG
Rocznik: 1999

ładniutka ta twoja foczka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dzięki za foty bardzo mi pomogliście, teraz musze tylko podjąć decyzję Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 31-05-2010, 20:59   #26
F_Driver
ford::amateur

Model: Focus i Kuga
Silnik: 2.0 1.5
Rocznik: 2006 2019

Mogę troszkę potruć w temacie??
Ma ktoś te założone ??
szukam fotek bo przymiarkę w Ms paint robiłem i wiadomo lipa a jakoś mnie ciekawi jak to się na fokach prezentuje :-)
F_Driver jest offline  
Stary 28-01-2012, 14:07   #27
omen1989

Model: focus mk1
Silnik: 1.6
Rocznik: 2001

mam dylemat bo posiadam w mojej foczce lampy soczewkowe hella (załącznik 01) i świecą tak beznadziejnie że w nocy nic nie widać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , a podczas deszczu to już jest tragedia. Załamują promień światła, lepiej już widać jak bym jechał na halogenach. Myślę nad kupnem nowych lamp właśnie typu "angel eyes" (załącznik 02) i ciekawi mnie jak one świecą ale bardziej by mi zależało na zobaczeniu na żywo, by nie wydawać niecałe 700 zł na coś co i tak lepiej nie będzie świecić.

To jak by był ktoś z okolic Katowic i posiadał takie lampy, proszę o kontakt. Był bym wdzięczny za zademonstrowanie mi tych lamp Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg 01.JPG (39.1 KB, 60 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg 02.jpg (49.6 KB, 71 wyświetleń)
omen1989 jest offline  
Stary 01-02-2012, 19:06   #28
Piotrex20

Model: Ford Focus GHIA
Silnik: 1.8 TDDI
Rocznik: 2001

A powiedzcie mi jak u was jest z przegladem ? Ja kupilem auto juz z angel eyseami i koleszka nic nie mowil o jakis problemach przy przegladzie. Sprawdzilem na allegro identyczne i jakas tam homologacja niby jest a jak pojechalem na przeglad to gostek powiedzial,ze dopoki lamp nie zmienie to mi nie wbije pieczatki.
Piotrex20 jest offline  
Stary 02-02-2012, 19:49   #29
Smoczekxxx

Model: cougar
Silnik: 2.5
Rocznik: 1998
Smile Odp: Lampy angel eyes

Cytat:
Napisał omen1989 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mam dylemat bo posiadam w mojej foczce lampy soczewkowe hella (załącznik 01) i świecą tak beznadziejnie że w nocy nic nie widać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , a podczas deszczu to już jest tragedia. Załamują promień światła, lepiej już widać jak bym jechał na halogenach. Myślę nad kupnem nowych lamp właśnie typu "angel eyes" (załącznik 02) i ciekawi mnie jak one świecą ale bardziej by mi zależało na zobaczeniu na żywo, by nie wydawać niecałe 700 zł na coś co i tak lepiej nie będzie świecić.

To jak by był ktoś z okolic Katowic i posiadał takie lampy, proszę o kontakt. Był bym wdzięczny za zademonstrowanie mi tych lamp Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A może chcesz sprzeda te lampki? Jak masz zwykłe żarówki to słabą świecą . Oce są dobre pod bi-xenony. Ale to wydatek wice może chcesz sprzedac?
Smoczekxxx jest offline  
Stary 16-06-2012, 09:58   #30
bbbartek2

Imię: Bartek
Model: Focus II, Ghia
Silnik: 1.6 TDCi 109 KM
Rocznik: 2005

Cytat:
Napisał adam1985 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pwiem Ci ze wszystko zalezy jak Ci to na jakiejs stacji diagnostycznej ustawia. Jesli chodzi o swiatla drogowe ( dlugie) to wali po drzewach hehe
Potwierdzam długie bardzo dobrze się sprawują, powiedział bym że lepiej niż fabryczne.

Cytat:
Napisał adam1985 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
natomiast krotkie moglyby rozjasniac droge w wiekszej odleglosci no ale to nie sa fabryczne lampki. Mam je juz ponad rok i sa swietne, jesli planujesz takie kupic to szukaj takich do focusow przed FL.
Dokładnie tak. Na krótkich światło jest słabsze od innych mijających mnie foczek. Jest po prostu mniej jasne i nie tak dobrze rozproszone. I to mi dość przeszkadza bo długie trasy robię głównie nocą.

Ja mam takie od 2 lat i ogólnie jestem zadowolony choć kusi mnie wsadzić tam H7

Ja mam takie: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

w nocy wyglądają bosko.
bbbartek2 jest offline  
Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie

Zasady postowania