![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#31 |
|
ford::professional
![]() Imię: Marcin
Model: BMW 3 touring
Silnik: 2.0 D
Rocznik: 05'
|
a podstawa - bezpieczniki?
|
|
|
#32 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 24-01-2008
Model: mk3
Silnik: 1.8 DURATEC HE
Rocznik: 2001
|
jak alarm ci działa to czujniki ruchu tez powinny.otwórz okno załącz alarm odczekaj z minutkę i poruszaj energicznie ręką przy czujniku .
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
![]() Imię: Marcin
Model: BMW 3 touring
Silnik: 2.0 D
Rocznik: 05'
|
a gdzie napisal ze dziala alarm? jesli slychac tylko pikanie przy zamykaniu i kierunki nie mrygaja oraz dioda przy zegarku nie mryga (a bezpieczniki ok) obstawiam wersje z podmiana modulu. pewnie padl i ktos go zamienil na pierwszy z brzegu pozbawiajac fukcji allarmu. jesli znajdziesz kogos z okolicji majacego fabryczny alarm podmien sterowniki wowczas bedziesz mial diagnoze
|
|
|
#34 |
|
Zablokowany
Model: Mondeo Mk1 Ghia
Silnik: 2.0 136Km
Rocznik: 1993
|
A żebym ja to wiedział.Ogółem są 3 kostki w centralce jedna mała , i 2 większe .
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
![]() Zarejestrowany: 13-08-2007
Model: Mondeo Mk1/sedan/ghia
Silnik: 2.0
Rocznik: marzec 1993
|
łoo bożku. mamy chyba identyczne samochody. na moim zdjęciu trochę za różowy wyszedł. powinien być jak Twój
|
|
|
#36 |
|
Zablokowany
|
Być może i takGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Auto na dzień dzisiejszy ma przedni zderzak z dokładka od RS-a oraz inne felgi.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.[IMG]Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.[/IMG] Ostatnio edytowane przez Pieczka24 ; 04-04-2010 o 13:02 |
|
|
|
|
|
#37 |
|
ford::average
![]() Imię: dawid
Model: Ford mondeo / Saab 93 Areo
Silnik: 2.0 aut. / 1.9 TTDI
Rocznik: 2002/ 2010
|
dzisiaj zauwazylem ze umnie tez takie cos jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. auto w rodzinie od 12 lat i nigdy niezwrucilem uwagi ale u w mojim napewno nieam alarmu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ( chyba niema ) niepamietam od roku atko stoji w garazu w maju mam zamir doprowadzic go do stanu idealnego i zrobic na stGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zablokowany
|
Stwierdziłem ze nie będę bawił się z naprawę tego(bezpieczniki całe-wszystko podłączone) w miejsce czujników zamontuje sobie tweetery po 2 na stronie i będzie ładnie sykało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
![]() Imię: Łukasz
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDDI 90 KM
Rocznik: 2001
|
Mnie się wydaje, że kolega po prostu nie włącza podwójnego ryglowania zamka. Jak by tak robił to by mu migały kierunki. Przynajmniej tak jest w MK3Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#40 |
|
Zablokowany
|
Ryglowanie na pewno działa bo słychać jak dociąga klapę bagażnika.
|
|
|
|
![]() |
|
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|