![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 13-05-2010
Model: Focus
Silnik: 20 tdci
Rocznik: 2005
|
Witam,
od niedawna mam focusa mk2 ghia z nawigacją z cd denso, jednakże nie potrawie w tym ustrojstwie znaleźć przycisku pauzy. Szczególnie doprowadza mnie to do szału w sytuacji kiedy słucham audioooków w których np jeden utwór (mp3) potrafi trwać godzinę, i wystarczy że zatrzyam się na stacji paliwowej i wyłącze silnik, to po właczeniu utwór leci a piać od nowa, co oczywiście zmusza mnie do szukania ręcznie miejsca gdzie skończyłem słuchać. Ta sama sytuacja kiedy np rozmawiam przez CB, (o dziwo bardzo dobrze współpracuje/auzuje to z telefonem via BT podczas rozmowy) więc: 1) czy można właczyć w tym ustrojstwie aby pamiętało gdzie skończyło odtwarzać, szczególnie po wyłączeniu silnika 2) jak właczyć pauze (nie stop tylko pauze) oraz przy okazji kilka mniej powiązanych ptań: 3) jak włączyć obsługę książki telefonicznej w zestawie głośnomówiącycm denso (komórka to black berry 9700) 4) jak ustawić w nawigacji aby można było zmieniać parametry trasy (np nowe punkty destynacji) bez zatrzymania auta 5) czy jest jakaś prosta metoda na wyjęcie archaicznego, fabrycznego, przewodowego zestawu do telefonu - tego pod podłokietnikiem (brakuje mi dziury na drugi kubek, a swój telefon i tak mam via BlueTooth) pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 08-05-2007
Model: Focus
Silnik: 1,8 TDCi
Rocznik: 2004
|
Ad 1. W 6000CD też zauważyłem taką przypadłość. U mnie nie pamięta miejsca zatrzymania i odtwarza od ostatniego zapamiętanego albo od początku płyty. Omijam problem przełączając odtwarzanie na radio. Po ponownym włączeniu CD odtwarza od właściwego miejsca.
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|