![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::advanced
![]() Imię: kris
Model: ford mondeo mk3
Silnik: 2,2 tdci
Rocznik: 2006
|
Witam ,
Panowie czy wiecie może gdzie znajduje się modół który jest odpowiedzialny za podgrzewanie (elektryczne -przód oraz tył) szyb.Oraz jakie parametry to urządzenie posiada-jaki ma pobór prądu??? Z góry dziękuje za odpowiedziGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
ford::average
![]() Imię: Stefan
Model: masakra
Silnik: 1500
Rocznik: 1981
|
Cytat:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. modul masz na tej stronie caly watek o tym, tzw. gem |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::advanced
![]() Imię: kris
Model: ford mondeo mk3
Silnik: 2,2 tdci
Rocznik: 2006
|
Dzięki.ale ja planuję coś podłączyć do mondka lecz nie wiem gdzie będzie najlepiej.To nowy system którego nie ma jeszcze żaden samochód.Modół jest już robiony.myślałem aby mój wynalazek podłączyć pod akumulator(z tąd bedzie czerpał energię) potrzebuję tylko wiedziedz gdzie jest podłączenie lub moduł który jest odpowiedzialny za podgrzewanie szyb.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 30-06-2008
Model: 2x Citroen C5 Aircross
Silnik: 1.6 PT Hybrid