![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
Zablokowany
Model: mondeo 2l Kombi 145.S-max,Focus 2 SW
Silnik: 2l 145, 2,3HE, 1,6 16V Ti VCT
Rocznik: Mondeo2003, S max2009,F2005
|
Po miesiącu nie użytkowania foki, nie było szans na uruchomienie nawet z kabli,bo zamek w masce padł.Jak zwykle nieszczęścia chodzą parami. Jakież było miłe zaskoczenie po telefonie do ubezpieczyciela i przedstawieniu problemu,Za 30 min "magik z lawetą " był u mnie.Zlokalizował część uszkodzona w zamku, jednak z braku jej posiadania zaproponował odholowanie do najbliższego speca od fordów.Podając namiary z polisy na hot line otrzymałem zapewnienie o bezgotówkowej obsłudze.I tak też było.
Zapłacenie wcześniej 120PLN było najlepiej wydanym pieniądzem w ubezpieczeniach.Póki co Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. I nie jest to operacja jednorazowa,i w działa w promieniu 70 km od miejsca zamieszkania |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Hyundai i30 N Line focus mk3 fl, Astra F, 126p
Silnik: 1,5 TGDI, 1,5 TDCI , 1.4 Pb, prawie 0,7 :)
Rocznik: 2022 2015 1995
|
za 40zł(dwa miesiące) mam wykupione ,,pzu pomoc'' holowanie bezpłatne do 50km.Jeżeli gość może zrobić na miejscu auto to naprawa też gratis.Plus jest taki,że możesz to aktywować kiedy chcesz i od nastepnego dnia jest aktywne
|
|
|
|
#3 |
|
ford::average
![]() Imię: Krzysiek
Model: Focus mk1
Silnik: 1.6 Zetec
Rocznik: 2002
|
A ktoś może już korzystał z assistance oferowanego przez alior bank? Próbowałem się co nie co wywiedzieć na infolinii (na stronie info jak na lekarstwo...), ale dostałem tylko numer do "Mondial assistance".
Pytam, bo właściwie tylko dla tego assistance, które jest darmowe, trzymam jeszcze konto w aliorbanku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zablokowany
Model: mondeo 2l Kombi 145.S-max,Focus 2 SW
Silnik: 2l 145, 2,3HE, 1,6 16V Ti VCT
Rocznik: Mondeo2003, S max2009,F2005
|