![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
|
Witam,
chciałbym zapytać jak ma się orzeczenie lekarskie o przeciwwskazaniu do używania pasów to czy od wystawienia tego orzeczenia jest jakiś termin ? Do którego roku moge jeździć bez pasów czy to jest BEZTERMINOWO? |
|
|
|
#2 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Wojtek
Model: Aveo
Silnik: 1.2 16v
Rocznik: 2009
|
quote=Damiano16;1573978]czy od wystawienia tego orzeczenia jest jakiś termin ?[/quote]
Masz na myśli to, czy orzeczenie jest prawomocne z chwilą wydania czy po upływie określonego czasu? Trochę zawile to napisałeś... Cytat:
|
|
|
|
#3 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 08-10-2010
Model: na razie brak ;D
Silnik: Brak Informacji
Rocznik: Brak Informacji
|
ooooo a to nie słyszałem wgl o takich "zwolnieniach", możecie napisać między innymi komu/w jakich przypadkach wydaje się takie zaświadczenia??
Pytam z czystej ciekawości, żeby nie było tu zaraz domysłów, że ja też chcę sobie wyrobić takie papiery Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Wojtek
Model: Aveo
Silnik: 1.2 16v
Rocznik: 2009
|
W przypadku o którym wspominałem "beneficjent" legitymował się orzeczeniem o niepełnosprawności (rany poniesione podczas II wojny światowej w AK dały o sobie znać na starość)
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|