![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::average
![]() Imię: Sylwester
Model: Mondeo MK II 1.8
Silnik: 1.8 PB+LPG 115 KM
Rocznik: 1997
|
jutro sprobuje wejsc do kanalu i poszukac tej wtyczki, poprzednio probowalem ale bylo mokro i za kolnierz woda leciala, bede odlaczac i podlaczac wszystkie wtyczki które zobacze, może coś mi się uda zrobićGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Hyundai i30 N Line focus mk3 fl, Astra F, 126p
Silnik: 1,5 TGDI, 1,5 TDCI , 1.4 Pb, prawie 0,7 :)
Rocznik: 2022 2015 1995
|
moim zdaniem od góry będzie łatwiej
|
|
|
|
#13 |
|
|
a z gory to odktorej strony sie dobierac lepiej? od strony filtra powietrza?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. widze tak po opisie ze jestes z wrocka?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja bywam tam dosc czestoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. u kobietkiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Hyundai i30 N Line focus mk3 fl, Astra F, 126p
Silnik: 1,5 TGDI, 1,5 TDCI , 1.4 Pb, prawie 0,7 :)
Rocznik: 2022 2015 1995
|
To podjedź na Bielany wroc...
Po raz kolejny..... Zdejmujesz rurę karbowaną od filtra powietrza do przepustnicy/rezonatora.Podałem ci link ale zaraz wrzucę jakiś inny tak żeby było widać gdzie on jest jak skrzynia jest zamontowana w aucie 1.wtyczka czujnika 2.sam czujnik.
Ostatnio edytowane przez Marek ; 11-01-2011 o 20:57 Powód: dodanie fotek |
|
|
|
|
|
#15 |
|
|
jak bede we wrocu to dam znacGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. za pomoc postawie Ci piwoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tylko bede z kobietaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo to ona mieszka we wrocku a ja po zupelnym skosie, okolice białegostoku, wiecGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 14-07-2008
Model: Ford Escape/Fusion
Silnik: 3000 benzyna + Stag Qmax / 1.4 benzyna
Rocznik: 2003/2005
|
Zupełnie nie rozumiem, dlaczego po tych 200 metrach nie zrobiłeś w tył na lewo i z powrotem do mechanika, żeby sprawdził, dlaczego prędkościomierz nie działa.
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#18 | |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 14-07-2008
Model: Ford Escape/Fusion
Silnik: 3000 benzyna + Stag Qmax / 1.4 benzyna
Rocznik: 2003/2005
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 18-04-2010
Model: ford mondeo 1.8Td
Silnik: 1.8
|
Witam
Mam taki sam problem ze przy kupnie samochodu nie dziala mi ani predkosciomierz, ani licznik km. prosiłbym o pomoc jezeli mozna dzieki serdeczne |
|
|
|
|
|
#20 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Krzychu
Model: mondeo mk1 chabeta
Silnik: 1.8 16v + Lpg stag 300
Rocznik: 1993
|
to kolego posprawdzaj ten vss,jak on będzie dobry to ja bym proponował kupić inne zegary(koszt niewielki) chyba że poprzedni właściciel dał jakiś namiar co się zpsułoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|