Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Ogólnie o motoryzacji

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 19-01-2011, 13:38   #1
MĄKA
ford::advanced

Imię: Tomaszek
Model: FORD S-MAX Tytanium SONY PREMIUM
Silnik: 2.0 TDCI 140KM/ 163 mapa by m.soszka
Rocznik: 2011
Domyślnie olej motul specyfic ford 913B oferta na allegro

Hy

Ja krótko w temacie na dole wkleje link do aukcji na allegro z dobrą oferta oleju motul dla naszych fordów- 6l z przesyłka przy wplacie na konto to koszt 246pln. Proszę o opinie czy ktoś już kupował u tego allegrowicza i czy towar był był ok.
z góry wielkie dzieki

[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

MĄKA jest offline  
Stary 19-01-2011, 13:41   #2
SrebnaStrzała
ford::expert

Model: A7, Mondeo
Silnik: 50TDI, 2.0TDCI
Rocznik: 2018, 2011
Domyślnie Odp: olej motul specyfic ford 913B oferta na allegro

Ja polecam Motula 300v leje go już 5 wymianę. Polecam zakup w I-car (poznań) z tego względu że mają certyfikat w salonie jako oficjalny sprzedawca motula.
Mają również aukcje na allegro.
Odnośnie linka ja kupowałem kiedyś u niego właśnie 300v to był mój pierwszy zakup i wszystko było ok. Kupiłem też filtr oleju i paliwa.
SrebnaStrzała jest offline  
Stary 19-01-2011, 13:48   #3
MĄKA

Cytat:
Napisał SrebnaStrzała Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja polecam Motula 300v
ten akurat lezy poza moim budżetem, aktualnie mam Valvoline DuraBlend Fe i róznica pomiedzy nim a Motulem Specyfic to 36pln więc warto chyba je dolożyc i kupić Motula choćby dlatego żeby zobaczyć czy faktycznie jest tak dobry jak sie naczytalem na forum Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Osobiście nie oczekuje cudów bo na Valvoline chodzi ok i oba sa na podobnym poziomie ,ale jak sie sprawdzi to sie nie przekona wiec stad cheć zmiany Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
MĄKA jest offline  
Stary 19-01-2011, 16:02   #4
ZIBIL79
ford::beginner

Imię: Zbyszek
Model: Mondeo kombi
Silnik: 2.0 TDCI 140/195 KM 349/404 Nm

Cytat:
Napisał MĄKA Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Hy

Ja krótko w temacie na dole wkleje link do aukcji na allegro z dobrą oferta oleju motul dla naszych fordów- 6l z przesyłka przy wplacie na konto to koszt 246pln. Proszę o opinie czy ktoś już kupował u tego allegrowicza i czy towar był był ok.
z góry wielkie dzieki

[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Ja pod koniec ubiegłego roku, kupowałem u tego allegrowicza ten olej oraz filtry mann i wszystko było w porządku. Trochę lepiej mogłaby być zabezpieczona przesyłka (u mnie było sporo gazet i towar troszkę latał w kartonie). Olej był szczelnie zamknięty.
ZIBIL79 jest offline  
Stary 21-01-2011, 12:20   #5
MĄKA

Olej zakupiony,jednak ze względów budżetowych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozostał Valvoline DuraBlend FE

Związku z powyższym temacik mozna zakłódkować Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
MĄKA jest offline  
Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie

Zasady postowania