Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Strefy klubowe > strefa|mazowiecka

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 13-03-2011, 21:16   #231
m_g
ford::advanced

Model: PASSAT B8 + VOLVO V40
Silnik: Klekoty po dwa litra
Rocznik: XXI w.
Domyślnie Odp: Spot mazowieckie , spot cykliczny

ja też za SOBOTĄ jestem za Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

m_g jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 13-03-2011, 21:21   #232
zelazowy
ford::average

Imię: Krzysiek
Model: Focus mk1
Silnik: 1.6 Zetec
Rocznik: 2002

Mi tez pasuje, możliwe, że nawet bardziej niż niedziela. Aczkolwiek nie wiem co będzie jak się zacznie sezon działkowy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bo wtedy weekend jestem pod Górą Kalwarią Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 13-03-2011, 21:26   #233
rotor

Model: Mondeo kombi
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2006

Cytat:
Napisał zelazowy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Aczkolwiek nie wiem co będzie jak się zacznie sezon działkowy
Ja wiem co będzie - u Ciebie spot będzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
rotor jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 13-03-2011, 21:33   #234
zelazowy

Gdyby to jeszcze była moja działka... A to dziewczyny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Rozważałem zaproszenie Was właśnie tam, można by skoczyć do Czerska itd itp, ale niestety co tydzień siedzi tam "teściowa" i ja doskonale wiem, że znalazła by nam wszystkim zajęcie, typu przekopanie ogródka itd Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Poza tym niestety nieco bagniste tereny, nie było by gdzie samochodów zostawić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

PS. Ale do Czerska tak czy siak można by się wybrać, jakby byli zainteresowani Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Trzeba by się dowiedzieć, czy można na terenie tych ruin zrobić grilla, jeśli tak, no to byłoby moim zdaniem niezłe miejsce Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie jest tak daleko od Warszawy, jakieś 30km.

Ostatnio edytowane przez zelazowy ; 13-03-2011 o 21:36
zelazowy jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 13-03-2011, 21:39   #235
rotor

Ja żartowałem z tym nalotem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 13-03-2011, 21:41   #236
zelazowy

Uznałem, że lepiej zdementować od razu, bo kto wie, czy się nie nakręcicie za bardzo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ale tak właśnie myślę, że można by odwiedzić jakieś ciekawe miejsca w mazowieckim, może więcej osób by się na to pisało, chociażby żeby zrobić sobie wycieczkę
Stary 13-03-2011, 21:49   #237
rotor

Na Mazowszu jakoś nic mi nie przychodzi do głowy - tu zdaję się na innych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

ALE, może wybrać by się grupą aut w inne rejony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Taki objazd - wyruszyć w piątek i zakończyć powrotem w niedzielę (po drodze 2 noclegi).
- Jura Krak-Częst.
- Bieszczady (to może trochę daleko - ALE na np. weekend majowy - łaj not?)
- Warmia-Mazury
- Dolina Kłodzka
...
W kilka aut można taniej noclegi negocjować lub nawet pod namioty się wybrać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 13-03-2011, 22:17   #238
zelazowy

To też jest bardzo fajny pomysł i sądzę, że na prawdę warty rozważenia. Ostatecznie po to mamy te samochody, żeby ich używać i nimi jeździć, czemu nie zrobić sobie dłuższych wypadów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Tylko ja bym musiał pewnie ze 2 godzinki wcześniej wyruszać, żeby spokojnie dojechać tym moim wozidłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 13-03-2011, 22:28   #239
rotor

Do Łodzi daliśmy radę za wielkim białym piorunem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to i nie masz się o co martwić. Poza tym to ma być rajd krajoznawczy, a nie wyścig. Najpewniej poruszalibyśmy się drogami mniejszymi, a nie przelotowymi (poza dojazdem, ale wtedy też nie ma co gnać) i co najważniejsze: jeżeli wyjeżdżamy razem, to wracamy razem, bo jedziemy od A, przez B, C, D, E,... aż do... A.
Stary 13-03-2011, 22:36   #240
zelazowy

Daliśmy, ale ja więcej 170 tym samochodem nie jadę... 150 też niechętnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ale z tymi mniejszymi drogami to święta racja, o to właśnie chodzi, żeby poznać trochę kraj, porozglądać się co jest za oknem itd Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Mi się na przykład marzy zwiedzić Malbork Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jest dużo w tym naszym kraju do zobaczenia tak na prawdę, trzeba tylko chcieć, zorganizować się, z grubsza zaplanować i w drogę. Byle tylko paliwo nie leciało już tak szybko w górę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Odpowiedz

Tagi
spot mazowiecki , spotkanie warszawa

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie

Zasady postowania