![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#171 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 17-11-2008
Model: S-Max MK2 ST-Line
Silnik: 2.0 Ecoboost 240KM
Rocznik: 2017
|
sovik a Ty czemu do nas nie dołączasz na spoty co? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A kiedyś było takie Mondeo: Ford Mondeo MK4 2.0 Ecoboost 240KM Titanium S Panther Black 2012 Full Spec Ostatnio edytowane przez metmusic ; 07-04-2011 o 22:44 |
|
|
|
|
#172 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 09-02-2011
Model: fiesta mk3
Silnik: 1,1 m.wtrysk
Rocznik: 1990
|
dzisiaj nie mogłem bo przygotowywalem moją turbodziure na wycieczke , w sobote mam zawody wędkarski a fiesta cały czas sprawia mi niespodzianki , dzisiaj troche zadymiło z pod maski bo osłona przegubu spadła ta przy skrzyni i waliło smarem na katalizator, ale są też plusy mam nowa tapicerke z wersji GHIA Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. za tydzien bede Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
#173 |
|
|
Przyszłościowo, typu czerwiec-lipiec, gdzie już będzie fajna pogoda proponowałbym Kobylą Górę
plusy : -pole namiotowe -domki -duuzo miejsca -boisko do pilki plazowej -strzelnica -kilka barów -kajaki, rowerki -jeziorko z plaża (nawet daje rade) -malo komarów, bo drzewa iglaste -60km od Wroclawia, trasa dobra bo na Oleśnice, potem jej obwodnica i może 20km na oko droga z jednym pasem ruchu minusy : -jezioro srednio czyste, ale ryby są ! |
|
|
#174 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 09-02-2011
Model: fiesta mk3
Silnik: 1,1 m.wtrysk
Rocznik: 1990
|
jak ryby są to ja sie na to pisze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
#175 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#176 | ||
|
|
Cytat:
Ale ja na każdy piszę się jak tylko czas i portfel pozwolą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Cytat:
|
|
|
#177 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998
|
My tu gadu gadu, a jesteśmy po spociku...i czas polecieć z nową listą na przyszły tydzień.
Lista chętnych na spot 14.04.2011..miejsce spotkania: owiane tajemnicą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 1. vladmir71 2. |
|
|
|
|
#178 |
|
|
Ja mam propozycję niestety ma ogromny minus - 350 km od Wrocka.
Mam duży 2 piętrowy dom z dużą działką między Łodzią, a Warszawą - generalnie stoi pusty przez cały rok i przyjeżdżam tam czasem spotkać się z rodziną z Warszawy, która też ma tam domy "letniskowe" na sąsiednich działkach. Generalnie to jest miejsce na 2-3 dniowy wypad - siedzenie przy ognisku i grillu od rana do rana i powrót (w okolicy mało atrakcji) - same lasy, ewentualnie basen w sąsiednich Skierniewicach albo wpier... na stacji kolejowej od lokalnych karateków Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Teraz wybieram się tam właśnie na majówkę odkurzyć dom i połatać dach bo pewnie przez zimę jak zwykle nowa dziura się zrobiła Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Lista chętnych na spot 14.04.2011..miejsce spotkania: owiane tajemnicą 1. vladmir71 2. metmusic 3.
|
|
#179 |
|
|
Lista chętnych na spot 14.04.2011..miejsce spotkania: owiane tajemnicą
1. vladmir71 2. metmusic 3. pawelpurc |
|
|
#180 |
|
|
A tu kilka fotek tej mojej chałupki. Jak będzie wola to zapraszam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tam już kiedyś rodzinka robiła zloty motocyklowe ;] To jest działka 50x50m ogrodzona szczelnym żywopłotem także można się dobrze zbunkrować z piwkiem, kiełbaską, grillem (a w zasadzie rożen tam mamy) i ogniskiem na 5m Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Spać jest gdzie bo jest 5 pokoi + sporo miejsca na namioty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tylko ta odległość od wroca :/... dlatego jestem tam dość żadko i chałupa umiera śmiercią naturalną jak się nie używa... Lista chętnych na spot 14.04.2011..miejsce spotkania: owiane tajemnicą 1. vladmir71 2. metmusic 3. pawelpurc 4.
A kiedyś było takie Mondeo: Ford Mondeo MK4 2.0 Ecoboost 240KM Titanium S Panther Black 2012 Full Spec Ostatnio edytowane przez metmusic ; 07-04-2011 o 23:38 |
|
|
![]() |
|
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|