Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Sprzęt Audio/CB/GPS

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 24-11-2010, 20:38   #21
wojtbf1
F1 fan

Imię: Wojtek
Model: Edge ST
Silnik: 2.7 na dwóch turbinach 335 KM
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: miejsce na cb

Cytat:
ponieważ głos sie stłumił podciągnąłem dodatkowy głośniczek za 30 zł i dałem go pod siedzenie kierowcy lewej strony blisko drzwi.
A jak sprawuje się taka konfiguracja...??? Słychać wyrażnie???

[B]Było MONDEO MK4 2.0 TDCi Titanium X....był S-MAX 2.0 240KM Titanium S ...czas na nowe..[B]
wojtbf1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 24-11-2010, 20:53   #22
jvc
Feel The Difference

Imię: Mirek
Model: MK5 Titanium X, Focus MK4 St-Line
Silnik: 2,0tdci 150=>180=>200+, 1,0 125KM
Rocznik: 2016,2018

Słychać bardzo dobrze bo jest umiejscowiony tak że wsiadając do samochodu jak się przypatrzy to go widać więc dźwięk nie jest stłumiony, jedynie czasem mi się przesunie pod fotel wtedy jest trochę gorzej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., więc albo muszę wolnej jeździć na zakrętach ,albo go na jakiejś rzepie dwustronnej przymocować Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Mój mondek
...Powered by heko...

Bądź
NIEBIESKI-zarejestruj się

jvc jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 24-11-2010, 20:56   #23
wojtbf1
F1 fan

Imię: Wojtek
Model: Edge ST
Silnik: 2.7 na dwóch turbinach 335 KM

Nie rysuje się plastik na tunelu od wkładania i wyjmowania radia??

[B]Było MONDEO MK4 2.0 TDCi Titanium X....był S-MAX 2.0 240KM Titanium S ...czas na nowe..[B]
wojtbf1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 24-11-2010, 22:14   #24
jvc
Feel The Difference

Imię: Mirek
Model: MK5 Titanium X, Focus MK4 St-Line
Silnik: 2,0tdci 150=>180=>200+, 1,0 125KM
Rocznik: 2016,2018

ale ja go nie wyciągam wcale Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. poza tym gdzie tam jest plastik? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Z jednej strony fotel a z drugiej tunel ale takiego z miękkiego materiału

Mój mondek
...Powered by heko...

Bądź
NIEBIESKI-zarejestruj się

Ostatnio edytowane przez jvc ; 24-11-2010 o 22:16
jvc jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 09-12-2010, 11:17   #25
jarkarol
ford::beginner

Imię: Jarek
Model: Mondeo MK IV ZETEC
Silnik: Duratec HE 2.0 PFI
Rocznik: 09.2008

Ja mam przyklejone za pomoca "rzepu" kolo nogi - miedzy fotelem a tunelem. Dla mnie idealne rozwiazanie - tak samo mialem w poprzednim samochodzie. Problemem moze byc czeste wyjmowanie radia poniewaz "rzep" kupilem bardzo mocny ale ja nie wyciagam radia wogole. Antene kiedys sciagalem a teraz zamontowalem na stale i co najwyzej bata wykrecam tylko.
Przy okazji kablowania pod CB zamontowalem sobie dodatkowe gniazdko w schowku kierowcy na ladowarke do telefonu ktory jednoczesnie sluzy za navi.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez jarkarol ; 09-12-2010 o 11:22
jarkarol jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 09-12-2010, 15:23   #26
gabrysia1
ford::advanced

Model: Ford Mondeo
Silnik: 1.6 16V
Rocznik: 1995

Fajnie bo wygodnie, ale strach żeby łajzy szyby nie wybili.
Stary 12-12-2010, 16:20   #27
Piksel
ford::average

Model: Ford Mondeo/Ford Fiesta
Silnik: 2.0 TDCI/1.25 16V
Rocznik: 2013/2011

Takie rozwiązanie jak ma jarkarol nie sprawdza się w polskich warunkach klimatycznych. Już je przetestowałem, ale w duże mrozy klej puszcza i radio po prostu odpada, a miałem leciutkiego Albrechta.
Piksel jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 12-12-2010, 16:53   #28
jarkarol

Imię: Jarek
Model: Mondeo MK IV ZETEC
Silnik: Duratec HE 2.0 PFI
Rocznik: 09.2008

Cytat:
Napisał Piksel Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Takie rozwiązanie jak ma jarkarol nie sprawdza się w polskich warunkach klimatycznych. Już je przetestowałem, ale w duże mrozy klej puszcza i radio po prostu odpada, a miałem leciutkiego Albrechta.
bycmoze masz racje ale w zasadzie to fotel trzyma to radio. W moim przypadku jest tak usytuowane ze bardzo mocno dociska je fotel i rzep w zasadzie nie pozwala tylko na przesuwanie sie radia na boki ale moze sie myle bo ja sprawdzone to ma tylko (lub az) do temp -11C nizszej u mnie nigdy nie bylo. Sprawdze to na swieta bo wybierm sie do Polski wiec zobaczymy (chyba ze zlodziej bedzie szybszy od mrozu hehehe)
jarkarol jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 24-04-2011, 00:34   #29
Maverick.mt

Model: Ford Mondeo MK4 - Gold X
Silnik: 2,0 TDCI 143KM
Rocznik: 2007

Witam kolegów

jestem od niedawna posiadaczem Forda więc i na forum nowiutki .
Jeżeli chodzi o temat montażu cb radia to wpadłem na trochę inny pomysł . Zamontowałem radio pod popielniczką . Niestety trzeba było wyciąć otwór w osłonie dźwigni biegów no i musi być to małe radio , ja posiadam president Harry. radio doskonale się wpasowało , głośnik znajdujący się od spodu radia nie jest zakryty bo radio jest pod kontem , wyświetlacz zawsze czytelny . Jak dla mnie same plusy i lepszego miejsca nie potrafiłem znaleźć .
Maverick.mt jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 24-04-2011, 14:17   #30
keisim
ford::professional

Imię: Michał
Model: Audi A6 Allroad C8
Silnik: 3.0 TDI 349KM

Poproszę fotki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Miałem tak zamontowane w poprzednim autku - P406. Kupa roboty (wyciąganie środkowego tunelu, wycinanie, piłowanie, etc.) ale warto było - wyglądało prawie jak zamontowane w fabryce i było bardzo wygodne w użytkowaniu.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie

Zasady postowania