![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#361 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998
|
Cytat:
Emilko z racji tego że dziś odwołaliśmy spotkanie po ustaleniu z Markiem, to padło hasło, ze własnie może się w weekend spotkamy. Trzeba coś ruszyć ten temat i zrobic spota w weekend. Dziś rwałem zęby mądrości Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#362 | |
|
ford::average
![]() Imię: Tomek
Model: Mondeo
Silnik: 2,0
Rocznik: 2015
|
Cytat:
P.S. nie i tyle, nawet jakby koniem mnie ciągli Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#363 | |
|
|
Cytat:
Zaniedbałem to trochę i wczoraj juz przyszedł krzys, ale MArek wiedział co mówi polejac mi peien gabinet dentystyczny- i nie mówimy tu o warsztacie Pana T Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zrobili fachowo szybko bez bólu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#364 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Hyundai i30 N Line focus mk3 fl, Astra F, 126p
Silnik: 1,5 TGDI, 1,5 TDCI , 1.4 Pb, prawie 0,7 :)
Rocznik: 2022 2015 1995
|
Adam spot się odbył.
Jadąc z pracy Jarek P. już czekał,a chwilę później zjawił się Kamm. Co do spota weekendowego to dzisiaj odwiedziła nas Emis z Carambą i ustaliliśmy spot w Zagórzu śląskim Jest to ostatnia sobota maja (28.05) Na miejscu pozwiedzamy zamek,tamę i postaramy się zorganizować grilla.Kto jest chętny to zapraszam do wpisania na listę. Spot Zagórze śląskie 28.05-lista chętnych 1.bruti_2005+Ania 2.Emis+rodzinka 3.
|
|
|
#365 |
|
|
Tak czy inaczej, moze ktos ma ochotę na spotkanie nie wiem w piątek sobote czy niedzielę to może się zapisac na listęGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak nie będzie chętnych...to jade na ryby Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. SPOT WEEKENDOWY Z racji tego że nie wszystkim udało się spotkać w środę, to może ktoś jest chętny na spotkanie w weekend, zwłaszcza że trochę ucichło w strefie? Jest jeszce chwila na ustalenie miejsca, więc można dawać propozycje. 1. vladmir71 2. |
|
|
|
|
#366 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Kamil
Model: Focus MK1
Silnik: 1.8 TDCi
Rocznik: 2004
|
Wpadłbym, ale w ten weekend zakopuje się w książkach i z nich nie wyjdę do piątku co najmniej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
#367 |
|
|
Ogarnijmy temat bo mamy dwie listy
1. SPOT WEEKENDOWY Z racji tego że nie wszystkim udało się spotkać w środę, to może ktoś jest chętny na spotkanie w weekend, zwłaszcza że trochę ucichło w strefie? Jest jeszce chwila na ustalenie miejsca, więc można dawać propozycje. 1. vladmir71 2. bruti_2005 (zależy w jaki dzień) 2. Co do spota weekendowego to dzisiaj odwiedziła nas Emis z Carambą i ustaliliśmy spot w Zagórzu śląskim Jest to ostatnia sobota maja (28.05)Na miejscu pozwiedzamy zamek,tamę i postaramy się zorganizować grilla.Kto jest chętny to zapraszam do wpisania na listę. Spot Zagórze śląskie 28.05-lista chętnych 1.bruti_2005+Ania 2.Emis+rodzinka 3.
|
|
|
#368 |
|
|
1.
SPOT WEEKENDOWY Z racji tego że nie wszystkim udało się spotkać w środę, to może ktoś jest chętny na spotkanie w weekend, zwłaszcza że trochę ucichło w strefie? Jest jeszce chwila na ustalenie miejsca, więc można dawać propozycje. 1. vladmir71 2. bruti_2005 (zależy w jaki dzień) Może jakieś propozycje co do miejsca i dnia? Ja jestem otwarty i moge zaproponować np gokarty, lub gdzieś nad wodą (może byc most milenijny) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
#369 |
|
|
Ja jutro w pracy siedzę ale jak ktoś ma ochotę wpaść do mnie na kawę i np.umyć sobie auto,coś naprawić to zapraszam.
|
|
|
#370 | |
|
|
Cytat:
amortyzatorów raczej sobie tam nie zmienie? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
![]() |
|
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|