![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 02-03-2009
Model: ford focus c max
Silnik: 1,6 tdci
Rocznik: 2004
|
WITAM
Zabrałem sie dzisiaj za dokopanie sie do wkłądki zamka drzwi od kierowcy ale niestety poległem na poszyciu drzwi - zdjałem plastiki klamki i od lusterka i jakies srubki odkreciłem i próbowałem odciagnac zatrzaski ale tylko usłyszałem trzask jakby łamanego plastiku- pewnie pare zatrzasków poleciało i na tym stanałem bo boje sie zeby czegos bardziej nie popsuc. moze ma ktios jakis schemat rysunek jak to poszycie całe zdjac zeby dostac sie do wkładki zamka nie robiac szkód. ja mam chyba za ciezką łape do tego |
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 05-03-2009
Model: C-max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2004
|
Nie wiem po co zakładasz nowy temat jak już jeden założyłeś w tej sprawie
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dałem Ci tam linka jak zdjąć poszycie drzwi wraz z rysunkiem [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a jak nie dasz rady to podjedż do radomia to Ci zdejmęGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez danzo ; 14-05-2011 o 19:11 |
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|