![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 29-03-2010
Model: Mondeo B5Y
Silnik: 1,8l. 110KM
Rocznik: 2004
|
Mi pękła w Mk3 po 70 kkm Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jakiej firmy sprężyny w takich sytuacjach wkłada ASO Forda na wymianę? Bo jeszcze nie trafiłem dobrych zamienników nieobniżających. Lesjofors - wielokrotne fatalna doświadczenia w różnych samochodach. CS Germany - podobnie jak Lesjofors po paru tysiącach km miękną i siadają, a śpiący policjanci stają się nielada przeszkodą. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::average
![]() Imię: Maciej
Model: Ford Mondeo MK1 Sedan
Silnik: 1.8 Turbo Diesel (88KM)
Rocznik: 1993
|
też dowiedzialem się że popękały mi sprężyny przy wymianie wahaczy... ale już od wczoraj siedzą nowe. Tutaj zaufałem SWAGowi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
Ja zamówiłem K+F wzmocnione - zobaczymy, co to warte Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Krzysztof
Model: Xsara Picasso Exclusive
Silnik: 1,8 16V KME Nevo
Rocznik: 2002
|
Cytat:
Co do pękających sprężyn w Mondeach to nie żaden mit, tylko prawda. Sporo o tym słyszałem. W 90 % pęka tylko sam górny zwój.
|
|
|
|
#15 | |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 23-03-2007
Model: mondeo mk II kombi
Silnik: 1.8 td endura de
Rocznik: 1997 grudzień
|
Cytat:
Pozdrawiam
|
|
|
|
#16 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 14-07-2008
Model: Ford Escape/Fusion
Silnik: 3000 benzyna + Stag Qmax / 1.4 benzyna
Rocznik: 2003/2005
|
U mnie z lewej pękł dolny a z prawej górny, więc wygląda na to, że 50/50%.
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
|
Cytat:
Samochód jednak stoi wysoko (na oko ze 2-3 cm wyżej niż pierwotnie). Wygląda teraz nieco jak Golf II w wersji Country Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale dziury, progi, głębokie koleiny i inne takie przestały być problemem. I o to mi chodziło. |
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|