![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 14-06-2011
Model: mondeo mk1
Silnik: 1600
Rocznik: 1993
|
![]()
Witam.
Otóż mam problem z Mondeo MK1 1993r 1,6CL GLX LPG sekwencja BRC ,90kM Szyba przednia po stronie posażera nie reaguje wogóle na przycisk, natomiast jak obiema dłońmi chwyci sie to można nią poruszać w górę lub dół. Rozebrałem drzwi i okazało się że silniczek chodzi po naciśnięciu przycisku ale linka nie obraca się ? Miałem ostatnio z obrotami na benzynie zaraz po odpaleniu samochodu po dodaniu gazu auto głupiało (zamiast przyśpieszać dławiło go i szarpało dopiero jak z 5-7min pochodził na jałowym biegu normalnie można było przyspieszać, po przeczytaniu wielu wskazówek przeczyściłem przepływomierz,wyczyściłem filtr powietrza - jest znaczna poprawa ale czasami obroty falują tzn: rosną ponad 1500-2200 pozniej spadają samoczynnie. Czesto także podczas jazdy auto dostaje czkawki,ew niedomagało powyzej 100-110km na autostradzie. Ostatnio edytowane przez kaszachris ; 13-10-2011 o 14:59 |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
mondeo mk1 , szyby |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|