![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 19-07-2007
Model: galaxy
Silnik: 1,9tdi
Rocznik: 1996
|
Ja mam rocznik 96 i przekażniki miałem za aku a ty masz 98 czyli po modernizacji elektryki pod koniec 97 dlatego przekażniki mozesz mieć gdzieś indziej trzeba by zerknąć w schemat.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Jak nie masz klimy albo masz gdzie "przechować " czynnik to pewnie ze wyciagniecie kompletu jest dużo szybsze . Ostatnio edytowane przez D245 ; 20-10-2011 o 23:06 |
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 20-01-2010
Model: Galaxy
Silnik: 1.9 TDI
Rocznik: 1999
|
Witam,
Od niedawna jestem posiadaczem Galaxy MK1 1.9 TDI z 1999 r. W moim aucie nie działa kilka rzeczy i chciałbym się za nie zabrać, tylko nie bardzo wiem od czego zacząć. Po rozkodowaniu VIN okazało się że powinienem mieć automat a mam manual i może to jest przyczyną część moich problemów. 1. Nie działa komputer - nic się na nim nie wyświetla. Wyciągnąłem zegary i widzę, że obie wtyczki są prawidłowo wpięte. 2. Nie działa tempomat - jak to w ogóle sprawdzić? 3. Nie wyświetlają się niektóre "otwarte drzwi" na wyświetlaczu. W drzwiach kierowcy jak wcisnę ten rygiel/czujnik przy karoserii to podświetlenie pedałów gaśnie i się zapala a na wyświetlaczu nic się nie pokazuje. Czy może to wskazywać na problemy z samym wyświetlaczem? Czy ktoś ma jakiś schemat wyprowadzeń w tych kostkach dochodzących do licznika? Szukałem i nigdzie nie mogę znaleść. |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|