![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#441 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 09-11-2008
Model: mustang gts/taurus sho/grand marquis/taurus flex/zx4
Silnik: 5.0V8/3.2V6/4.6V8/3.0 V6/2.0
Rocznik: 95/95/92/05/05
|
Jak jutro to ja moge byc tylko wrzuc prosze namiary na warsztat to wpadne ja i jeszce jeden dwa ford.. Moj mustang juz zimuje ale cos innego wyciagne a kto z MKP bedzieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. kolega z anyterorystow ma expeditiona na wielkich kolach i ma wpascGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#442 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 08-07-2009
Model: PASSAT B8 + VOLVO V40
Silnik: Klekoty po dwa litra
Rocznik: XXI w.
|
Ja też jestem za ^ ^
Alexander Piastów ul. Prusa 7 ,ale o której to nie wiem ? |
|
|
|
|
|
#443 |
|
|
moze jakos wczesnie zeby mozna bylo sobie poogladac fordyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a nie kurde ciemno i ogladac o ten ma swiatla przeciwmgielne a ten nieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 10-11 nie pozniej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozatym lepiej miec jeszcze dzien na zrobienie czegos niz w srodku dnia i potem caly dzien rozwalonyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#444 | |
|
![]() Imię: Danutka
Model: FORD MONDEO 1.8TD Ghia
Silnik: 1.8TD
Rocznik: 1998
|
Cytat:
Jakby co to ja się też piszęGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#445 |
|
![]() Zarejestrowany: 05-04-2008
Model: MB GLC
Silnik: 2.0
Rocznik: 2019
|
Ja będę o 9 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zapewne do 15 także wpadajcie, dowiozę kubku do kawy żeby nie zabrakło
Na warsztacie bałagan panuje mały po tygodniu pracy także się nie przerazić
Tel. 791 744 660 Ostatnio edytowane przez HPL ; 11-11-2011 o 15:38 |
|
|
|
|
|
#446 |
|
|
Myślę ,że nie należy przeszkadzać koledze w pracy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Proponuję by wszyscy ,którzy mają ochotę na spocik pojawili się mniej wiecej o jednej godz.np. o 12 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#447 |
|
|
12.11 2011 (sobota)Piastów ul. Prusa 7 godz 12
1.Borowiczek |
|
|
|
|
|
#448 | |
|
![]() Zarejestrowany: 05-04-2008
Model: MB GLC
Silnik: 2.0
Rocznik: 2019
|
Cytat:
|
|
|
|
#449 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 08-07-2009
Model: PASSAT B8 + VOLVO V40
Silnik: Klekoty po dwa litra
Rocznik: XXI w.
|
Uwierzcie mnie HPL nie gryzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja jutro zmianę opon mam o 11 na zimowe i grzeje do piastowa OK! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pasuje mi jak najbardziej ! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#450 |
|
|
No to zalatwione ja jade z okolic Wesolej wiec troche mi zejdie ale powinienem byc tako kolo 11-12 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Biore najbardziej awaryjnego forda wiec jakbym nie dojechal to moze ktos mnie zholujeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| spot mazowiecki , spotkanie warszawa |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|