![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 04-06-2010
Model: mondeo mk5
Silnik: 1,5 Ecoboost
Rocznik: 2017
|
Miałem do czynienia z 3 drukarkami brothera na jednej wydrukowałem ponad 7000 stron i chodzi na zamiennikach najtańszych. Polecam tę firmę ponieważ to dobry sprzęt. Odnośnie zasychania tuszy to ma zabezpieczenie, czyli codziennie o jakiejś tam godzinie sama się czyści.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
|
Cytat:
Wojtek, pamiętaj, ze w tych urządzeniach wielofunkcyjnych jesli padnie np. skaner, nie działa całość, padnie drukarka, nie działa całość. O kosztach naprawy nie mówię, bo z reguły taniej kosztuje nowe urządzenie. |
|
|
|
|
#23 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Wojtek
Model: Mondeo Mk4 , Opel Movano
Silnik: 2.0 TDCI , 2.3 DCI-by V-tech 130KM / 170KM
Rocznik: 2008 , 2011
|
Cytat:
Więc moja wiedza się troszkę powiększyła... Czasami mam wrażenie , że można coś przekombinować. Dlatego właśnie chciałbym kupić coś prostego i sprawdzonego przez Was urządzenia. Im prostsze tym lepsze. Żadnych zbędnych funkcji. To jest tylko do użytku domowego i amatorskiego.
Liczą się ludzie - nie samochody. Samochód jest tylko dodatkiem do człowieka i nigdy nie powinno być odwrotnie ! Nie ważne gdzie , nie ważne kiedy , nie ważne po co , ważne z kim. KU PRZESTRODZE ! http://www.youtube.com/watch?v=PAWZHL46B9Q 18+ !!! |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 08-07-2009
Model: PASSAT B8 + VOLVO V40
Silnik: Klekoty po dwa litra
Rocznik: XXI w.
|
Slawko nie do końca, miałem lexamrka to jak padł skaner to nadal drukował Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie spotkałem się z czymś takim , że jak padnie np listwa skanująca to nie można drukować, zgoda kopiować już nie można ale drukować czemu nie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ??? Co do zasychania tuszy , to Brother działa na innej zasadzie ,zanim użyjesz to czujnik sprawdza czy jakiś tusz nie jest przyschnięty i wtedy dopiero ewentualnie zaczyna czyszczenie ,u mnie przynajmniej na tej zasadzie działa. Wojtek , idź do sklepu pomacaj Epson, canona, brothera i HP to co ci przypadnie do gusty , to sprawdź ceny tuszy i bieri. HP ważne aby miał tuszę 700-setki to są te najtańsze tuszę ori HP i drukarki HP mają 2 kartridże( czarny i kolorowy). Natomiast większość innych drukarek są 4 kartridżowe ( magenta, yellow, cyan i black). |
|
|
|
|
|
#25 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#26 |
|
![]() Zarejestrowany: 08-07-2009
Model: PASSAT B8 + VOLVO V40
Silnik: Klekoty po dwa litra
Rocznik: XXI w.
|
To nie wiem na jakiej zasadzie to działa,ale nie zawsze się czyści Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., jak często drukuje to sporadycznie czyści from time to time, a jak rzadko używam to czyści ale też nie za każdym razem, więc na jakiej to zasadzie działa ,na przypadkowości ,albo na zasadzie prawdopodobieństwa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wiem tylko jedno, że zawsze zanim rozpocznie drukowanie musi coś sprawdzić(chyba że się jej używa codziennie, non stop kolor) xD, za mądra ta drukarka i tyle Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., Ostatnio edytowane przez m_g ; 21-12-2011 o 15:45 |
|
|
|
|
|
#27 |
|
![]() Imię: Piotr
Model: Galaxy Mk3
Silnik: 1.6EB 160 KM
Rocznik: 2011
|
Co do tych awarii, mam wrażenie że to tak jak z samochodami. W starszych samochodach i urządzeniach dało się uruchomić sprzęt, jeśli nawet ważny element nie działał. A teraz? Wywali błąd i tyle. Ten Canon MP600 rodziców właśnie tak zrobił... po włączeniu wyświetlał kod błędu i "do widzenia".
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
|
Cytat:
z reguły karetka dojeżdża do lewej strony i tam pluje na filc. Trzeba to czyścic od czasu do czasu. |
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|