![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Bogdan
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCi 140KM
Rocznik: 2008
|
Koleżanki i Koledzy,
mignęło mi przed oczami, że można zmienić język navi Blaupunkta w moim smaxie, ale nie mogę tego odnaleźć. Proszę o poradę albo link.
|
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 04-11-2008
Model: S-max Titanium S 163KM (na razie)
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2012
|
Jeśli mówisz o zmianie na polski to koszt 300-500zł...dlatego sobie to darowałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#3 |
|
|
właśnie tak, na polski. znam cenę z serwisu 280,- miałem nadzieję, że zrobię to sam. Dzięki.
|
|
|
|
#4 | |
|
![]() Imię: mariusz
Model: edge
Silnik: diesel
Rocznik: 2018
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
![]() Imię: Eclipse
Model: AUTO ROKU 2007
Silnik: 2.0-QXWA-143KM TITANIUM S
Rocznik: 2007
|
No tak jakoś mało jest fachowców .
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Agnesqa ; 05-01-2012 o 00:20 Powód: pkt 21 regulaminu |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
|
wa-wa ul. Płowiecka, Auto Nobile
pozdr. Cytat:
Pozdro.
Ostatnio edytowane przez Wojtek ; 11-01-2012 o 21:59 |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 29-03-2011
Model: S-Max; Fiesta
Silnik: 2.0 TDCi 163KM; 1.4 TDCi
Rocznik: 2011; 2006
|
To chyba nie chodzi po prostu o zmianę języka (taka możliwość jest z menu) tylko generalnie o wersję softu z językiem polskim. Pytanie - czy coś się zmieniło, bo do tej pory to były nieoficjalne modyfikacje (by nie powiedzieć: pirackie). I język polski jako taki był na ekranie, bez polskich znaczków. Nawet nie wiadomo, czy miła Pani mówi po polsku? No i pewnie z gwarancji lipa...
Ja na język nie narzekam, komunikaty są jak dla mnie bardzo czytelne (i te gadane i ty pokazywane). Gorzej z aktualnością mapy 2011 w Polsce i Czechach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Co do Europy Zachodzniej to test odbędzie się już niedługo w ferie.
|
|
|
#8 |
|
|
Mój smaxik jest z niemiec, nie ma możliwości wybrania języka polskiego. Poza tym dla mnie komunikat graficzny i mówiony po angielsku jest czytelny ale gożej jak za fajerę siada mój papcio, trochę nie kuma czaczy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Aktualizacja mapy i softu to mój docelowy punkt. Pozdro.
Ostatnio edytowane przez Agnesqa ; 19-01-2012 o 11:10 |
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
F1 fan
![]() Imię: Wojtek
Model: Edge ST
Silnik: 2.7 na dwóch turbinach 335 KM
Rocznik: 2019
|
Cytat:
Cytat:
ale jak jeszcze w grudniu pytałem to krzyczeli 500 PLN-ów więc dałem sobie spokój......
|
|
|
|
|
#10 |
|
![]() Imię: Eclipse
Model: AUTO ROKU 2007
Silnik: 2.0-QXWA-143KM TITANIUM S
Rocznik: 2007
|
Link który podałeś i kontakt do niego to myślę że jest to raczej naciągane bo nie podaje siedziby firmy .sam telefon ,,dj darek''' brzmi jak jak by jakiś didżej dyskotekowy sobie dorabiał na lewo .typu parking podobnie jak z cofaniem liczników .Rok temu też dzwoniłem i rozmawiałem z dj darek ale z całej rozmowy wynikło że na razie to nie ma pewności i takie tam , że na miejscu nie przyjmują tylko jezdzi ktoś do klienta ble ,ble .i miał oddzwonić jak będzie pewny czy da się zrobić .Wywnioskowałem że w razie jakiś komplikacji czy niedomagań to szukaj wiatru w polu( na parkingu) .Więc poszukałem dalej i osobiście się przekonałem na własnej skórze wysyłając nawigację do firmy ,,AUDIOMANIAK '' na pomorzu .w necie są fotki firmy i ich osiągnięcia .Myślę że bardziej wiarygodne . Nawigacja działa w czystym języku polskim .koszt 300zł z fakturą za usługę -zmiany softu aktualizacja . Ale nie zmieniają (w Blaupunkt EX) na polskiego lektora . Znalazłem na ,,Pobieraczek ''stronkę ze zmianą lektora w EX. ale to w przyszłości . Teraz ustawianie nawigacji jest czytelne ,i nie ma kłopotu ze zrozumieniem różnych informacji które czasem się wyświetlają a poprzednio były nie zrozumiałe .
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|