![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#781 |
|
ford::average
![]() Imię: Paweł
Model: Mondeo MKIV Titanium
Silnik: 2.0TDCI
Rocznik: 2012
|
w domku - śniegu sie wystarszyli...
|
|
|
|
|
|
#782 |
|
Prawie Moderator...
![]() Zarejestrowany: 07-04-2008
Model: Tipo SW
Silnik: 1.4 T-JET
Rocznik: 2017
|
obowiązki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#783 |
|
![]() Imię: Piotr
Model: C-Max
Silnik: 1,5 TDCi
Rocznik: 2015
|
Jak widać na zdjęciu, przyjechały tłumy, zapełniliśmy cały parking Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Efekt spota: zakupiona pianka montażowa niskoprężna i 2 zawory zwrotne do wentylacji w mieszkaniu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. PS. 1 szampan na osobę to za dużo - ledwo do domu dojechałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. PS2 Qvadrat, Ty w niedzielę o 6:39 posta piszesz? Po obowiązkach miałeś jakieś ważne spotkanie i dopiero do domu wróciłeś, czy co? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Taka pogańska pora w taki dzień... życie Ci nie miłe? Ostatnio edytowane przez R_u_f_u_s ; 15-01-2012 o 10:32 |
|
|
|
|
|
#784 |
|
![]() Imię: Paweł
Model: Mondeo MKIV Titanium
Silnik: 2.0TDCI
Rocznik: 2012
|
ja niestety po imprezie sylwestrowej nie nadawałem się do pokazywania szanownemu gronu....
|
|
|
|
|
|
#785 |
|
ford::beginner
![]() Imię: CEZARY
Model: FORD S-MAX TITANIUM S
Silnik: 2.0 240 KM
Rocznik: 2011
|
siema dawno tu nie zaglądałem za dużo mnie nie omineło chyba mało czasu kiedy spocik może wpadne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#786 | |
|
Prawie Moderator...
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#787 |
|
|
Gdzieś tam była wspominka, że w sobotę o 14:00 pod Auchan. Zajeżdżam bo akurat na zakupy się wybierałem, godzina 13:50, sobie myślę poczekam może ktoś się zjawi.
Coś mi przyszło do głowy, że nie spojrzałem an forum z rana czy ktoś będzie czy nie. Dzwonię do Czapy, żeby zerknął, chwilę gadamy i dopiero jak się skleił o co mi chodzi, uświadomił mi ...... że jest niedziela Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
#788 | |
|
![]() Imię: Piotr
Model: C-Max
Silnik: 1,5 TDCi
Rocznik: 2015
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#789 |
|
Prawie Moderator...
|
hahaha... przy takiej organizacji to będziemy mieli spoty codziennie... ale jednososbowe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dobre dobre... co ta praca z ludzmi robi...
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|