Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Life > Hyde-Park

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 28-01-2012, 20:38   #81
Slawko

Domyślnie Odp: Co sie dzieje z tym forum

Cytat:
Napisał Majk_92 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ale wg mnie powinien być mniejszy rygor co do pisania tytułu,
ja akurat jestem za większym i to dużo większym (przynajmniej ja o to walczyłem)
Cytat:
Napisał Majk_92 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ew kto może niech pisze na PW żeby temat poprawił, dobrowolnie każdy mógłby pisać do innych na PW.
to juz było, efekt zaden, a o tych paru krótkich i długich w odpowiedzi nie bedę wspominał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
jeśli temat nie poprawiony zostanie do 24 h to do zsypu,
tez było, efekt jak wyzej.

W/g mnie najlepiej sie sprawdzało, ze od razu do zsypu, bez żadnej "poczekalni" itp. Zainteresowany albo zapytał moda dlaczego, albo napisał poprawnie.
czasami mod sam poprawił, jak widział, ze tytuł może byc faktycznie problemem aby poprawnie sformułować.

Zwróćcie uwagę, ze najwiekszy dym robia, nie ci co zostali "skrzywdzeni", ale ci, którzy mają albo najmniej do powiedzenia w danym temacie, ale nagle ubyło im z licznika kilka postów. ja tak to widzę.

Ostatnio edytowane przez Slawko ; 28-01-2012 o 20:40

Stary 28-01-2012, 20:53   #82
Majk_92
ford::average

Model: VW GOLF III Bon Jovi
Silnik: 1600
Rocznik: 1996

genaralnie ja kicham na licznik Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Slawko, skoro tak mówisz, że tak było ,to już nie mam pomysłów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 28-01-2012, 20:55   #83
mouzes
ford::advanced

Model: 525, Smart 600 turbo brabus
Silnik: 2,5l. m51b25, 600ccm turbo75KM
Rocznik: 1995, 1999

Postuluję o zamknięcie tego tematu i natychmiastowe ucinanie wszystkich następnych tematów tego typu.

To się powoli zaczyna robić nudne, a i tak zawsze najwięcej dyskutują zawsze te same osoby (z nicków wymieniał nie będę ale na palcach dwóch rąk pewnie byśmy się zmieścili).
mouzes jest offline  
Stary 28-01-2012, 20:59   #84
Slawko

Cytat:
Napisał mouzes Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To się powoli zaczyna robić nudne
nie, no co Ty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., przeciez to juz tradycja u nas na forum, ze dwa razy do roku jest zadyma dokładnie o to samo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał mouzes Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a i tak zawsze najwięcej dyskutują zawsze te same osoby
tu sie nie zgadzam, tym razem oprócz modów i byłych modów, nie ma prawie nikogo z poprzedniej zadymy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Stary 28-01-2012, 21:07   #85
Majk_92

to tak często są tu takie zadymy ? ;D
Stary 28-01-2012, 21:17   #86
Slawko

nie przesadzaj, to tylko dwie, tak dla sportu, co by nudno nie było Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Trochę krwi się poleje, a później wszyscy rany liżą, aby po wyzdrowieniu rozpocząć nową bitwę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Stary 28-01-2012, 21:18   #87
corneliusab
ford::expert

Model: S-Max Titanium S / Kuga Individual
Silnik: 2.5 T 220 PS / 2.5 T 200PS
Rocznik: 2009 / 2009

Cytat:
Napisał Slawko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mozna, ale bedzie dotyczyło wszystkich wpisów, nawet tych w samych postach, wiec to raczej odpada.
A moze wlasnie byloby to jakies rozwiazanie albo skombinowac boota, ktory sam bedzie wywalal do zsypu tematy, w ktorych w nazwie tematu sa powyzsze slowa.

Pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez corneliusab ; 28-01-2012 o 21:25
corneliusab jest offline  
Stary 28-01-2012, 21:18   #88
Assan
ford::expert

Model: Focus , Suzuki DL 650 V-Strom
Silnik: 1,6 , 650
Rocznik: 1999 , 2005

Majk_92 średnio ze dwa razy w roku,już bywało ostrzej
Assan jest offline  
Stary 28-01-2012, 21:20   #89
Slawko

Cytat:
Napisał corneliusab Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
albo skombinowac boota, ktory sam bedzie wywalal do zsypu tematy, w ktorych w nazwie tamtu sa powyzsze slowa.
dobre, wtedy moze zadym by nie było, zawsze mozna byłoby na bota zwalić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

raczej nie ma takiego bota Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał Assan Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Majk_92 średnio ze dwa razy w roku,już bywało ostrzej
bo teraz "alianci" szyki zwierają i "patrol" wysłali co by sprawdzić liczebność i gotowość do obrony wroga Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Slawko ; 28-01-2012 o 21:24

Stary 28-01-2012, 21:31   #90
Majk_92

haha, to powoli zacznie być to tradycją Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja tylko pisałem swoje zdanie, bo jestem tu nowy, byłem na innych forach i po prostu podrzucam pomysły, lub piszę co myślę z doświadczeniem z innych forów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja przynajmniej osobiście nie maiłem tu na celu bicia piany czy cuś, stkua mnie licznik postów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jestem za młody więc pozostaje mi tylko spamowanie w "budzie" i pomoc ile można, a że moje pomysły już były wykorzystane i umarły śmiercią naturalną, to pozostaje tylko doprowadzenie do totalnego reżimu, lub szukanie innych sposobów pomocy czy czego tam się jeszcze nie wymyśli Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

PS: wiem, chrzanię, ale taki na forum też musi być Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Majk_92 ; 28-01-2012 o 21:33 Powód: Brak przecinków w pewnych miejscach :D
Majk_92 jest offline  
Zamknięty Temat

Tagi
bicie piany , konstruktywna konwersacja , user kontra mod , zadyma

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie

Zasady postowania