![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
te ceny są za niskie jak za dobre auto ,za tyle trudno kupić w D
|
|
|
|
#12 |
|
|
Witam ,
kolego mam swojego prywatnego Galaxy do sprzedania , widzę ,że szukasz trochę tańszych ,ale jak chciałbyś mieć pewniejsze auto za trochę większe pieniądze to zapraszam na priv |
|
|
|
#13 |
|
Moderator
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
|
Mycha87 to daj link do niego, zobaczymy sobie go Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
|
No i nie wyszło! Zamiast Galaxy jest Mondeo kombi mk3 1.8 16v 125KM. Jak na razie drugi dzień jestem w posiadaniu tego autka i pierwsze wrażenia bardzo dobre. Wyszło Mondeo bo akurat okazało się że dobry znajomy chce takie autko sprzedać. Miało być coś większego ale myślę że się pomieszczę. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Już niebawem wrzucę jakieś foto. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!!!Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#15 |
|
FCP member
![]() Imię: Marek
Model: S-Max / Octavia / Journey
Silnik: 2.0EB PS / 1.5TSI DSG / 3.6V6
Rocznik: 2010 / 2021 / 2015
|
Gratuluję zakupu autka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wcześniej też miałem kombiaczka (Focus) i gdyby nie "kraksa" pewnie bym miał nadal - do takiej budy też da się sporo upchać - tylko proponuję załatwić kratę na tylny przedział Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Życzę bezawaryjnej eksploatacji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
-=> S-Max - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- -=> Octavia - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- -=> Journey - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- Był: Focus, Galaxy, Mondeo. Jest: S-Max, Octavia i Journey ![]()
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
|
Witam, ja w podobnym temacie. Skasowali nam ostatnio samochód, a że 5 os. w rodzinie szukamy Galaxy. Mamy na oku taką ofertę. Zobaczcie prosze czy warto się trudzić pod Opole.
http://otomoto.pl/ford-galaxy-1-9-td...C25505554.html No i na co zwrócić uwagę ?? to wóz z komisu, więc mam obawy, poradźcie co człowiekowi... |
|
|
|
#17 | |
|
ford::professional
![]() Imię: Mariusz
Model: Mondeo Mk3-DENSO
Silnik: 2.O TDCi 115/156KM, 299/377Nm 'by Heko.
Rocznik: VII/2OO5 Sedan
|
Cytat:
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|